|

Trabzonspor Bursaspor özet izle-Geniş maç özeti

Trabzonspor Bursaspor maç özeti izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Süper Lig'in 16. haftasında bu akşam Trabzonspor sahasında Bursaspor'u ağırladı. Zorlu mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Trabzonspor Bursaspor maçının sonucunu, geniş özetini ve önemli dakikalarını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:50 - 16/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:00 - 16/12/2017 Cumartesi
AA
Trabzonspor Bursaspor maç özeti ve golleri izle
Trabzonspor Bursaspor maç özeti ve golleri izle
Trabzonspor Bursaspor maç özeti
ni izlemek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu 16. haftasında bu akşam
Trabzonspor
ile
Bursaspor
karşılaştı. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise gol perdesini Yusuf Yazıcı açtı. Trabzonspor Bursaspor maçının sonucunu,
geniş özet
ini, golleri ve önemli anlarını sayfamızdan görebilirsiniz. İşte maçtan tüm detaylar.
Trabzonspor Bursaspor maçından dakikalar

Süper Lig'in 16. haftasındaki Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

19. dakikada Yusuf Yazıcı'nın sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta, yere çarparak direkt kaleye yönelen top üst direkten döndü.

30. dakikada Kucka'nın ara pasına iyi hareketlenen Burak Yılmaz, savunmada rakibinden sıyrıldıktan sonra kaleci Harun Tekin ile bir anda karşı karşıya kaldı. Ancak açıyı iyi daraltan Harun'un müdahale ettiği meşin yuvarlak Burak'a çarparak auta çıktı.

36. dakikasında N'Doye'un ceza alanı dışından sert şutunda, savunmaya çarpan top az farkla kornere çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Stat: Medical Park

Hakemler: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Mehmet Cem Hanoğlu

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mas, Okay Yokuşlu, Kucka, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, N'Doye, Burak Yılmaz

Bursaspor: Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, Ekong, Titi, Barış Yardımcı, Batalla, Merter Yüce, Furkan Soyalp, Yusuf Erdoğan, Stancu, Delarge

Sarı kart: Dk. 26 Hubocan (Trabzonspor)

Trabzonspor Bursaspor maçından bilgiler

Süper Lig'in 16. haftasında Bursaspor'u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta Kasımpaşa maçı 11'ine göre 2 değişiklikle sahaya çıktı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, stoperde sakatlığı bulunan Mustafa Akbaş'ın yerine Uğur Demirok'a görev verirken, orta alanda Onazi'nin yerine sakatlıktan dönen Okay Yokuşlu'yu tercih etti.

Kasımpaşa ve Antalyaspor maçlarında sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyen Uğur Demirok, 2 hafta sonra görev aldı. Okay Yokuşlu ise 1 maç sonra 11'de şans buldu.

Bordo-mavililerde sakatlığı süren Mustafa Akbaş ile Durica'nın yanı sıra genç oyuncular Hasan Batuhan, Abdurrahim Dursun ve Uğurcan Çakır, 21 kişilik kadroda yer almadı.

-Taraftarlardan büyük ilgi

Trabzonspor taraftarları, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Medical Park Stadı'nda yaklaşık 33 bin bordo-mavili taraftar, tribünlerde yer aldı. Bursaspor taraftarları da Trabzon deplasmanında takımını yalnız bırakmadı.



- Bursaspor cephesi

Trabzon deplasmanı yolculuğu öncesinde takım otobüsünde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldıktan sonra sabah saatlerinde taburcu edilen Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, kente gelerek takımı başında sahaya çıktı.

Yeşil-beyazlı ekipte, sarı kart cezalısı Aziz Eraltay ile sakatlıkları bulunan Jorquera, Kembo, Agu, kadroda yer almadı. Son kontrollerden sonra durumu belli olacağı açıklanan ve 11 kişilik esame listesinde yer alan Badu ise ısındığı sırada ağrı hissedince esame listesinden çıkarıldı. Bu futbolcunun yerine Merter Yüce 11'e dahil edildi.

#Bursaspor
#Futbol
#Trabzonspor
#özet
#Süper Lig
#geniş maç özeti
#goller
6 yıl önce