ABD’nin asil milletleri bir araya getirme projesi!
08:04, 18/02/2019, PazartesiG: Güncelleme: 08:06, 25/02/2019, Pazartesi

ABD’nin asil milletleri bir araya getirme projesi!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Brüksel'de NATO Dışişleri Bakanları toplantısı sonrasında Başkan Trump'ın ABD'yi yeniden dünyanın lideri konumuna getirdiği! İddiasını ortaya attı. Pompeo'ya göre; ''Trump daha fazla refah ve savaşları önleyecek yeni bir liberal düzen inşa etmek için 'asil milletleri' bir araya getirme arzusundaydı. Amerika egemen devletlerin açık, şeffaf ve özgür dünyayı muhafaza etme, koruma ve ilerletmesi için mücadele ediyordu. Bu proje, liberal düzenin bahanelerin arkasına sığınmadan fiili olarak yenilenmesini gerektiriyordu.''

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026