|
Okyanus Ötesi’nden saldıranlar

Bahçeli, kendisine yönelik derin operasyonun kimin eliyle yürütüldüğünün elbette farkında: Meclis'te MHP Grubu'na hitap ederken, lafı hiç dolandırmadan direk adresi verdi:



“Paralel'e teslim edilecek partimiz yok!” dedi.



Devlet Bahçeli'nin şu sözleri de fevkalade manidardır:



“MHP'ye nüfuz etmek, yuvalanmak, operasyon partisi olarak kullanmak isteyen Okyanus Ötesi kaçkınlarının, Paralel artıklarının mutluluğunu da ibretle izliyorum…



Kendi kurumlarına, kuruluşlarına kayyum atandığında kıyameti kopartan, kayyumun gölgesi MHP'ye değdiğinde ise güvercin taklaları atan zevat ve zümreye diyorum ki, bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır! Bunlar, dini paraya dönüştüren, imamlığı şirkete çeviren, Amerika'nın kuklası, İslamiyet'in yüz karalarıdır!”



*


Türkiye'deki Baronsal Gladyo (Komprador Burjuvazi) Paralel eldiveniyle Bahçeli'yi devirmek ve MHP yönetimini ele geçirmek istiyor.



12 Haziran 2011 genel seçiminden birkaç hafta önce bazı MHP'lileri hedef alan kaset operasyonunda da aynı Paralel “eldiveni” kullanmışlardı. İstanbul Baronları, o vakit de “CHP-MHP Koalisyonu” düşlüyorlardı. Ne ki, hayalleri sandığa gömüldü.



Dört yıl sonra, 7 Haziran 2015'teki seçim neticesini gördüklerinde ise gayelerine ulaşmalarına ramak kaldığını düşündüler. Çok ümitlendiler…



O kadar ki; bir kaset operasyonuyla CHP'nin başına paraşütle indirdikleri Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon turları başlamadan önce “MHP'nin oy yüzdesine aldırış etmeden” Devlet Bahçeli'ye “siyasi rüşvet” kabilinden “Başbakanlık” bile önermişti!



Eh, ağzının payını da almıştı!



Türkiye'deki Batı Kulübü işbirlikçileri mi, geçtiğimiz yıl “Yüzde 60'lık Blok” hayallerini gümleten MHP liderinden “nefret” ediyorlar!



*


Bahçeli'den rahatsızlıkları, sadece son dönemin kritik siyasi olaylarıyla sınırlı değil; evveliyatını hatırlayalım…



On dört yıl öncesiydi: Bahçeli, Ecevit Hükümeti'nde Başbakan yardımcısı iken; Baronlar'ın kankası Hüsamettin Özkan'ın başbakanlığında “Ecevit'siz/MHP'siz Koalisyon Hükümeti” senaryosu hayata geçirilmeye çalışılıyordu!



Mesut Yılmaz'ın Anavatan'ı, işbu koalisyonun ortağı olacaktı; Aydın Doğan da medyasıyla destekleyecekti!



2002'nin uzun sıcak yazında Ecevit'in partisi DSP bir karpuz misali ortadan ikiye bölünmüş, o süreçte kurulan Troyka Hareketi'nin bir ayağında ise Küresel Baronlar'ın mutemet adamı Kemal Derviş yer almıştı!



Devlet Bahçeli, Türkiye'yi 3 Kasım 2002'deki seçime götüren liderdi.



Böylelikle, küresel baronlara bağlı içerideki baronların koalisyon senaryosunu/tasarımını boşa çıkarmıştı.



Şayet, erken seçime gidilmemiş olsaydı; üstüne bir de planları yapılan o Baronsal Koalisyon kurulsaydı, ABD'nin Irak'ı işgalinin hemen öncesindeki “tezkerenin reddedildiği” o sürecin tarihi tamamen farklı yazılacaktı!



*


Bahçeli, 3 Kasım 2002 seçim kampanyası esnasında bir televizyon kanalında “dışarıyla bağlantılı olarak içeride tezgâhlanan derin oyunu” anlatırken;

JP Morgan

'dan nasıl da yakınmıştı!



JP Morgan, Chase Manhattan Bank'ın günümüzdeki uzantısıdır.



Küresel Baronlar'ın (Derin ABD) en önde yer alan ismi David Rockefeller, JP Morgan'ın ortaklarındandır. Chase Manhattan'ın da eski başkanıydı.



12 Haziran 2015'te 100 yaşına giren Mr. Rockefeller, R.Koch'un yıllardır çok yakın dostudur. Henry Kissinger ile Mister Koch da Chase Manhattan Bank'ın “Uluslararası Danışma Kurulu” üyeleri arasında yer almıştır.



*


Baronlar'ın talimatları doğrultusunda, Paralel Yapı'nın güdümünde “genel başkanlık” yapan

“ağzı bozuk”

Kemal Kılıçadaroğlu; TESEV'in 183 numaralı kurucu üyesidir.



Koch Holding'in yeni patronu Ömer Koch da TESEV kurucuları arasındadır.



TESEV

'i fonlayan uluslararası kuruluşlar arasında George Soros'un Açık Toplum Enstitüsü'nün yanı sıra NED (National Endowment for Democracy) vardır.



NED,

CIA

tarafından kurulmuştur!



*


Vaktiyle CIA'in inşa ettiği Moon Tarikatı'nın (Dünya Hıristiyanlarını Birleştirmek İçin Kutsal Ruh Cemiyeti) Türkiye'deki ilk temsilcisi olan Kasım Gülek, uzun yıllar önce ABD'de Columbia Üniversitesi'nde öğrenci iken Chase Manhattan Bank'ta çalışmıştı! Gülek, Rockefeller bursuyla da Cambridge Üniversitesi'nde okumuştu.



1996'da vefat eden “Mason” Kasım Gülek'in cenaze namazını kıldıran Locaefendi'dir. Üç yıl evvel, Koch'lara “ananas!” gönderen Paralel Locaefendi'den söz ediyoruz!



1 Kasım 2015 seçiminde “hezimeti” bütün hücreleriyle yaşayan Mister Locaefendi'nin, Bahçeli'ye hala daha “ateş püskürdüğüne” kuşku yok!


#Okyanus Ötesi
#Baronsal Gladyo
#Kasım Gülek
#paralel yapı
8 yıl önce
Okyanus Ötesi’nden saldıranlar
Rabbine hasım kesilen insan!
Sosyal çürüme yazıları 8: Sıkıntı yok cumhuriyeti
Belirsizlik ‘algılamayı’ öldürür
Reisi’nin manidar ölümü
İran bu sancılı günleri nasıl atlatacak?