|

Ankaragücü Galatasaray canlı izle! beIN Sports canlı maç izle

Hasret bitiyor. Süper Lig’e verilen aranın ardından 2018-2019 sezonu bugün itibariyle açıklanıyor. Uzun bir aranın ardından tekrar Süper Lig’e dönen Ankaragücü bugün Galatasaray ile karşılaşıyor. Maç ise saat 21.45’te beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Sizler de Ankaragücü Galatasaray maçını canlı izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
15:12 - 10/08/2018 Cuma
Güncelleme: 15:59 - 11/08/2018 Cumartesi
Diğer
beIN Sports canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Ankaragücü Galatasaray maçını izleyebilirsiniz.
beIN Sports canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Ankaragücü Galatasaray maçını izleyebilirsiniz.

BeIN Sports Ankaragücü Galatasaray canlı maç izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Ankaragücü 2311 gün sonra Spor Toto Süper Lig'de ilk karşılaşmasına bugün sahasında son şampiyon Galatasaray karşısında çıkacak. Osmanlı Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak müsabakada hakem Ümit Öztürk görev alacak. İşte beIN Sports Ankaragücü Galatasaray canlı maç izleme bilgileri.

Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta?

Ankaragücü Galatasaray maçı bu akşam saat 21.45’te oynanacak ve mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek.

beIN Sports nasıl canlı izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de beIN Sports’u canlı olarak izleme imkanına sahip olabileceksiniz.



2. Lig'e kadar geriledi

Başkent ekibi, Süper Lig'den düştükten sonra 4 sezon 2. Lig, 2 sezon da 1. Lig'de mücadele etti.

2012-2013 sezonunda 1. Lig'de yer alan MKE Ankaragücü, 29 puan topladı, 18. ve son sırada yer alarak 2. Lig'e geriledi.

Sarı-lacivertliler, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında 2. Lig'de mücadele etti. 2016-2017 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren MKE Ankaragücü 72 puana ulaşarak 1. Lig'e yükselmeyi başardı.

2017-2018'de Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü, sezonu 63 puanla ikinci bitirerek, Spor Toto Süper Lig'e çıkmaya hak kazandı.

Başkent ekibi iki ayrı ligde üst üste iki sezonda başarılı olarak, 2311 gün sonra Süper Lig'deki heyacana ortak olacak.

Periscope'a yayın yasağı bu akşam başlıyor

İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesinin aldığı karar doğrultusunda, yayın hakları Digitürk'e ait Süper Toto Süper Lig maçlarının oynandığı sürelerle sınırlı olmak üzere Periscope'a erişim yasağı bu akşam başlayacak.

MKE Ankaragücü-Galatasaray maçının oynanacağı 21.45'ten itibaren karşılaşma sonuna kadar Periscope erişime kapalı olacak.

Süper Toto Süper Lig futbol müsabakalarının yayın hakkını elinde bulunduran Digitürk, canlı video paylaşım uygulaması Periscope üzerinden maçların görüntülerinin izinsiz servis edildiği gerekçesiyle İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesine başvurmuştu.

Müracaatı yerinde bulan mahkemenin, maçların Twitter'a ait Periscope'tan yayınının önüne geçmek amacıyla aldığı kararda, "Süper Toto Süper Lig futbol müsabakalarının oynandığı sürelerle sınırlı olmak üzere pscp.tv, proxsee.pscp.tv, prod-assets.pscp.tv, prod-video-eu-central-1.pscp.tv Periscope uygulama adreslerinde Süper Toto Süper Lig futbol müsabakalarının oynandığı sürelerle sınırlı olmak üzere ihtiyati tedbir yoluyla erişimin engellenmesine karar verildi." ifadesi kullanılmıştı.

Mahkeme kararının ardından Twitter ile Digitürk arasında yürütülen görüşmelerde yayın konusunda anlaşma sağlanamadı.

Bunun üzerine Erişim Sağlayıcıları Birliğinin internet servis sağlayıcılarına gönderdiği mahkeme kararı gereği, sınırlı süreyle erişimin engellenmesi amacıyla teknik altyapılarda değişiklik yapıldı.

Karar gereğince canlı video paylaşım uygulaması Periscope, bu akşam 21.45-23.35 saatlerinde oynanacak MKE Ankaragücü-Galatasaray maçı sırasında erişime kapatılacak.

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından uygulama tekrar erişime açılacak.

İki takım arasındaki istatistikler

Ankaragücü, altı sene sonra Süper Lig'deki ilk maçına çıkacak.

Ankaragücü ve Galatasaray, Süper Lig'deki 95. randevularına çıkacak. Galatasaray bu maçların 59'unu kazanırken, sadece 17 maçta yenildi (18B).

Ankaragücü, Süper Lig'deki son 15 maçının tamamını kaybetti. Sarı lacivertli ekibin bu serisi, aynı zamanda Süper Lig tarihinin en uzun mağlubiyet serisi anlamına geliyor.

Ankaragücü Süper Lig'de oynadığı son 21 maçın 17'sinde rakiplerine gol atamadı.

Ankaragücü iç sahada oynadığı son 19 Süper Lig maçının sadece birini kazanabildi (Kasım 2011'de Karabükspor'a karşı, 2-1) ve dördünde berabere kaldı (14M). Sarı lacivertliler, son 11 iç saha maçının ise sadece birinde gol atabildi (Mart 2012'de Eskişehirspor'a karşı, 2-5).

Ankaragücü ve Galatasaray'ın ligde oynadığı son altı karşılaşmada taraflar üçer galibiyet elde etti.

Ankaragücü ve Galatasaray'ın ligdeki son 10 maçının yedisinde Ankaragücü rakibine gol atamazken, Galatasaray bu maçların sadece birinde gol bulamadı.

Galatasaray, Süper Lig'de bir önceki sezonun şampiyonu unvanıyla çıktığı yeni sezonun ilk maçlarında sadece bir kez yenildi (14G 5B). O maç da 1999-2000 sezonundaki Gaziantepspor maçıydı.

Galatasaray, Süper Lig'de sezonun açılış maçlarında altı maçtır yenilmiyor (5G 1B). Ancak sarı kırmızılılar, deplasmanda oynadığı son yedi açılış maçının sadece ikisini kazanabildi (3B 2M).

Galatasaray ve Ankaragücü, daha önce sezonun açılış maçlarında sadece bir kez karşılaştı. 1997/98 sezonunun ilk maçında gol sesi çıkmadı.

Ankaragücü'nün Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği takım Galatasaray (181). Galatasaray'ın ise Süper Lig tarihinde en fazla gol attığı takım Ankaragücü.

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Ankaragücü ile Süper Lig'de oynadığı 13 maçın hiçbirinde yenilmedi (11G 2B) ve son sekiz maçını kazandı.

Fatih Terim ve İsmail Kartal, teknik direktör olarak ilk kez bir maçta karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü, 1. Lig'de iç sahadaki son altı maçında yenilmedi (5G 1B).

Galatasaray'ın ligde attığı son altı golün beşinde Gary Rodrigues'in direkt katkısı var (üç gol, iki asist).

Canlı anlatım

#Galatasaray
#Ankaragücü
#beIN Sports
6 yıl önce