|

Antalyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 3. haftasında Antalyaspor Trabzonspor ile karşılaşacak. Trabzonspor’un Antalyaspor’a konuk olacağı karşılaşmanın detayları belli oldu. Antalyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Antalyaspor Trabzonspor maçı hangi kanalda yayınalanacak? Maçın bilet fiyatları ne kadar? İşte merak edilen bu soruların detayları...

08:58 - 18/08/2022 Perşembe
Güncelleme: 10:53 - 18/08/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Antalyaspor Trabzonspor maçı
Antalyaspor Trabzonspor maçı

Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor evinde son şampiyon Trabzonspor'u ağırlayacak. Antalyaspor'un kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edeceği karşılaşmanın saati, hangi kanalda oynanacağı ve bilet fiyatları merak kazandı.

ANTALYASPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Antalyaspor Trabzonspor maçı 20 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te oynanacak.

ANTALYASPOR TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Antalyaspor Trabzonspor karşılaşması beIN Sports HD1 ve beIN Connect uygulamasında maç yayını yapılacak. Karşılaşmanın özet görüntüleri beIN Sports sitesinde ve TRT Spor kanalında yayınlanacak.

ANTALYASPOR TRABZONSPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

FT Antalyaspor - Trabzonspor maçı hakemliğini Volkan Bayarslan yapacak.


ANTALYASPOR TRABZONSPOR MAÇI CANLI ANLATIM

Süper Lig karşılaşmaları, Türk takımlarının Avrupa'daki mücadeleleri ve Türkiye Kupası heyecanının canlı anlatımı, bu yıl da yenisafak.com'da. yenisafak.com Spor sayfasındaki Canlı Skor butonuna tıklayarak takımınızın maçını takip edebilir, son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilirsiniz.

ANTALYASPOR TRABZONSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Trabzonspor’un Antalyaspor’a konuk olacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Trabzonspor için misafir tribün bilet fiyatları 155,00 TL olarak belirlendi.

#Antalyaspor Trabzonspor
#antalyaspor
#trabzonspor
#süper lig
2 yıl önce