|

beIN Sports: Galatasaray Bursaspor maçı canlı izle

Süper Lig’de 9. hafta maçlarında Galatasaray kendi evinde Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Saat 20.30’da başlayacak olan mücadele ise beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Galatasaray mücadeleye sakatlıkları bulunan yıldız oyuncularından yoksun çıkacak. İşte Galatasaray Bursaspor maçına ait tüm detaylar.

Yeni Şafak
16:25 - 19/10/2018 Cuma
Güncelleme: 16:33 - 19/10/2018 Cuma
Diğer
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray kendi evinde Bursaspor ile karşılaşıyor.
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray kendi evinde Bursaspor ile karşılaşıyor.

Süper Toto Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Milli maçlar nedeniyle ara verilen ligde haftanın açılış maçı Galatasaray Bursaspor mücadelesiyle başlayacak. Saat 20.30’da başlayacak olan maç beIN Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

beIN Sports nasıl canlı izlenir?

Aşağıdaki bağlantılar üzerinden beIN Sports kanalını kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

(
Üyelik gerektirir )
Maça ait bilgiler

Galatasaray ve Bursaspor, Süper Lig'deki 99. randevularına hazırlanıyor. Galatasaray, bundan önceki 98 maçın 51'ini kazandı (25B 22M).

Galatasaray, Bursaspor ile Süper Lig'de oynadığı son 12 maçta yenilmedi (8G 4B) ve son dört maçını kazandı. Sarı kırmızılılar bu maçta yenilmezse rakibi karşısında lig tarihinin en uzun yenilmezlik serisini, bu maçı kazanırsa en uzun galibiyet serisini elde edecek.

Galatasaray, Bursaspor ile oynadığı son 12 maçın tamamında gol attı (toplam 34, maç başına 2,8 gol). İki takım arasında oynanan son üç maçta toplam 13 gol atılırken, bu gollerin 12'si Galatasaray'dan geldi.

Galatasaray, Bursaspor'u evinde ağırladığı 49 maçın sadece dördünü kaybetti (37G 8B) ve son yedi maçta rakibine yenilmedi (6G 1B). Sarı kırmızılılar en son Ağustos 2010'da evinde Bursaspor'a mağlup olmuştu (0-2).

Fatih Terim, Galatasaray teknik direktörü olarak Bursaspor ile karşılaştığı son sekiz maçın sadece üçünü kazanabildi, ancak bu maçlarda bir kez mağlup oldu (4B).

Fatih Terim ve Samet Aybaba, teknik direktör olarak Süper Lig'de 10 kez karşılaşırken, Terim bu maçların sadece birinde yenildi (6G 3B); ancak bu yenilgi iki teknik direktörün Şubat 2018'deki son karşılaşmasında geldi (Galatasaray-Sivasspor, 1-2).

Galatasaray iç sahada oynadığı son 23 lig maçında yenilmedi (22G 1B) ve son 16 lig maçını kazandı. Fatih Terim'in takımın başında çıktığı 13 iç saha maçında, sarı kırmızılılar puan kaybetmedi.

Bu sezon ligde çıktığı hiçbir deplasman maçında kazanamayan Bursaspor (2B 2M), ligde son 14 deplasmandan bir galibiyet çıkarabildi (2B 11M). Bursaspor'un bu dönemdeki tek dış saha galibiyeti, geçen sezon küme düşen Karabükspor'a karşıydı.

Bursaspor, Süper Lig'e ilk sekiz haftalar itibariyle son 11 sezonun en kötü başlangıcını yaptı (8 puan). Timsahlar en son 2007/08 sezonununda ilk sekiz haftada 7 puan toplamıştı.

Bursaspor bu sezon Süper Lig'in en az gol atan takımı (5). Galatasaray ise (16), Trabzonspor ve Kasımpaşa'nın ardından (17'şer gol) ligin en fazla gol atan üçüncü takımı.

Bursaspor bu sezon ligde Başakşehir'in ardından (4) kalesinde en az gol gören ikinci takım (7). Timsahlar, bu sezon Süper Lig'de maçlarında en az gol olan takım (toplam 12 gol).

Bu sezon Süper Lig'de kalesinde en az şut gören iki takım karşı karşıya gelecek: Galatasaray (76) & Bursaspor (78).

Bursaspor bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş ile birlikte en fazla ikili mücadele kazanan takım (492, maç başına 61,5).

Galatasaray'ın bu sezon iç sahada attığı son 10 golün tamamı maçların ikinci yarılarında geldi.

Garry Rodrigues, Galatasaray formasıyla iç sahada ilk 11'de başladığı son beş maçta altı gole direkt katkıda bulundu (dört gol, iki asist).

Bursaspor'un ligde attığı son üç golün ikisi Diafra Sakho'dan geldi.


Galatasaray’da sakatlık şoku

Galatasaray’a milli maç arası yaramadı. Milli maçta ağrı hisseden Henry Onyekuru’nun sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma ve kanama olduğu için bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Ayrıca sakatlıkları bulunan Belhanda, Rodrigues ve Donk’un tedavileri sürüyor.

Galatasaray Kulübü, futbolcuların sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, 19 Ekim 2018 Cuma günü gerçekleşecek Galatasaray - Bursaspor karşılaşması öncesi mevcut ve milli takımlardan dönen futbolcularla ilgili güncel durum ve sağlık raporu açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, "Milli takım arasında ülkeleri adına sahaya çıkan oyuncularımızdan Sofiane Feghouli maça 48 saat, Fernando Muslera ile Yuto Nagatomo ise maça 36 saat kala ülkemize dönebilmiştir.

Younes Belhanda’nın milli takımda yaşadığı sol kasığındaki zorlanma ile Garry Rodrigues’in sağ kasık adalesindeki ağrıya ilişkin tedavileri devam etmektedir.

Henry Onyekuru’nun milli maçta hissettiği ağrı sonrası yapılan tetkiklerinde sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun sakatlığına ilişkin tedavi süreci başlamış olup bir süre sahalardan uzak kalması öngörülmektedir.

Uyluk ön adale grubuna aldığı darbe sonrası oluşan kas içi hematom (kanama) nedeniyle özel bir programa tabi tutulan Ryan Donk’un saha adaptasyon çalışması devam etmektedir.

Tüm oyuncularımızın antrenmana ve maça çıkabilme değerlendirmesi bugün sağlık heyetimiz tarafından yapılacaktır" denildi.

#beIN Sports
#Galatasaray
#Bursaspor
#Canlı izle
5 yıl önce
default-profile-img