|

Beşiktaş Benfica hangi kanalda? BJK Benfica maçı Vodafone Arena'da

Benfica Beşiktaş hangi kanalda saat kaçta? Şampiyonlar Ligin'deki temsilcimiz Beşiktaş grupta 6 puan ile 3.sıra da yer alıyor. Napoli ve Benfica'nın ise 7'şer puanı bulunmakta. Vodafone Arena'da oynanacak heyecan dolu maç saat kaçta hangi kanalda? Portekiz ekibi Benfica ile oynanacak maçı Tosic ve Oğuzhan Özyapuk'un oynanması tahmin ediliyor. İşte Benfica BJK maçı

Yeni Şafak
18:30 - 23/11/2016 Wednesday
Diğer

Beşiktaş Benfica saat kaçta hangi kanalda ne zaman? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Şampiyonlar Ligi Grup maçlarında temsilcimi Kara kartal bu akşam saat 20.45'te Vodafone Arena'da oynanacak. Beşiktaş'ın bu maçta diğer maçlara göre Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özykup ile sahaya çıkması bekleniyor. Peki Beşiktaş Benfica saat kaçta hangi kanalda?



Beşiktaş Benfica saat kaçta hangi kanalda ne zaman?


Beşiktaş Benfica maçı bu akşam saat 20:45'te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.


Benfica, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idmanla tamamladı. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Benfica, yarın Beşiktaş ile oynayacağı maçın son provasını yaptı. Portekiz temsilcisi maçın oynanacağı Vodafone Arena'da akşam saatlerinde basına 15 dakikası açık bir idman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Rui Vitoria yönetiminde basına açık bölümde düz koşu ve ısınma çalışmaları yapan Portekiz temsilcisinin basına kapalı olan idmanının geri kalanında Beşiktaş maçının taktik provasını gerçekleştirdiği bildirildi.





Beşiktaş Benfica maçının muhtemel 11'leri:


Beşiktaş: Fabri; Gönül, Marcelo, Tošić, Beck; Arslan, Hutchinson; Quaresma, Özyakup, Adriano; Aboubakar.



Benfica: Ederson; Eliseu, Lindelöf, Luisão, Nélson Semedo; Samaris, Pizzi, Cervi, Salvio; Gonçalo Guedes, Mitroglou.



BEŞİKTAŞ'TAN DÜNYADA BİR İLK: "SESSİZ" TEZAHÜRAT


Beşiktaş, bugün Benfica ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında taraftarlarının desteğiyle 1 dakikalık sessiz tezahürat yaparak bir ilki gerçekleştirecek. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte işaret diliyle sessiz tezahürat yapacak olan Beşiktaşlı taraftarlar, böylelikle ırkçılık sorununa ve işitme engellilerin yaşadıkları problemlere dikkati çekecek.





Beşiktaş Benfica maçına doğru


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Benfica'nın teknik direktörü Rui Vitoria, büyük bir takım karşısında galibiyete odaklandıklarını söyledi. Vodafone Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vitoria, "Galibiyete odaklanarak bu maçtan 3 puan almak ve üst tura yükselmek istiyoruz." dedi.



Zor bir maça çıkacaklarını belirten Portekizli teknik adam, "Beşiktaş kaliteli ve dünyaca tanınmış oyuncuları olan bir kulüp. Bizim için zor bir maç olacak. İki final maçımız kaldı. Futbolcularımız kapasitelerini sonuna kadar kullanarak ellerinden geleni ortaya koyacak. İnanarak oynamaları gerekiyor. Bu şekilde sonuca ulaşmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.



Vitoria, stadın atmosferiyle ilgili soruya, "Biz 50 bin kişiden fazla seyirci topluluğuna karşı oynamaya alışığız. Buraya çok az taraftarla geldik ama bunu dramatik görmüyoruz. Bu şekilde oynamak belki de iyi bir tecrübe olacak." cevabını verdi.



- Luisao: "Gruptan çıkmak istiyoruz"


Benfica'nın tecrübeli stoperi Luisao ise gruptan çıkmak istediklerini ifade etti. Bu hedef için çok çalıştıklarını belirten Brezilyalı futbolcu, "Bu gruptan çıkmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Beşiktaş, Quaresma ve Aboubakar gibi tanınmış oyunculara sahip bir takım. Onlara karşı hazırlıklarımızı yaptık ve bunu sahada ortaya koymaya çalışacağız. Sürekli olarak aynı şekilde form tutmaya çalışıyoruz ve güçlü olmaya devam ediyoruz. Benfica'da oynayanlar büyük karşılaşmalara hazırdır." şeklinde konuştu.








#Beşiktaş Benfica maçı saat kaçta
#Beşiktaş Benfica hangi kanalda?
#Beşiktaş Benfica
#Beşiktaş Benfica maçı
#BJK Benfica
7 years ago