|

CIA'li Henri Barkey'i FETÖ'cü İhsan Yılmaz yakalattı

CIA bağlantılı teorisyen Henri Barkey'in darbe girişimi sürecinde İstanbul'a geldiği yönündeki bilgiler doğrulanırken, FETÖ'nün sözcülerinden İhsan Yılmaz'ın bir tweeti her şeyi ortaya çıkardı. Barkey'in ziyaretinin irdelenmesi üzerine Yılmaz'ın ABD-FETÖ bağlantısını gün yüzüne çıkaracak kadar paniğe kapıldığı net bir şekilde görüldü.

Yeni Şafak
16:34 - 26/07/2016 Salı
Güncelleme: 13:49 - 26/07/2016 Salı
Yeni Şafak

Fethullahçı Terör Örgütü'nün sözcülüğünü yapan kritik isimlerden biri olan İhsan Yılmaz, resmi Twitter hesabı üzerinden ABD-FETÖ bağlantısını açık etti.



FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e sürekli övgüler düzen, CIA ile bağlantılı teorisyen Henri Barkey'in 15 Temmuz darbe girişimi günü İstanbul'a geldiği öğrenilmişti. Barkey'in İstanbul'da 4 gün konakladığı ve sonra ayrıldığı resmi kayıtlarca da doğrulanınca FETÖ'nün sivil teröristleri paniğe kapıldı.





Örgütün kritik isimlerinden İhsan Yılmaz, onaylı Twitter hesabı aracılığıyla örgütün üzerindeki ABD parmağını ele verdi.



"CIA, darbe girişimi gecesi Büyükada'da mesaideymiş" başlıklı haber üzerine paniğe kapılan Yılmaz, "Sırf websitenize tık almak için Henri Barkey'e bu yaptığınız ayıp. Siz de vicdanlı davranmazsanız kim davranır?" gibi dikkati çeken bir ifade kullandı.





#Henri Barkey
#İhsan Yılmaz
8 yıl önce