|

Düzce'de yarın okullar tatil mi? 5 günlük Düzce hava durumu

Düzce'de yarın (2 Mart Cuma) okullar tatil mi, tatil olacak mı? 5 günlük Düzce hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtı haberimizde. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde saatteki hızı 50 kilometreyi bulan kuvvetli poyraz nedeniyle dalga boyu 5 metreye ulaştı.

Yeni Şafak
16:10 - 1/03/2018 jeudi
Güncelleme: 16:20 - 1/03/2018 jeudi
AA
Düzce'de yarın (2 Mart Cuma) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde.
Düzce'de yarın (2 Mart Cuma) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde.

Düzce'de yarın (2 Mart Cuma) okullar tatil mi, tatil olacak mı? 5 günlük Düzce hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtı haberimizde. Sabah saatlerinden bu yana etkili olan poyraz nedeniyle bölgenin en önemli balıkçı limanı olan Akçakoca'da, tekneler denize açılamadı. Meteoroloji yetkilileri de kuvvetli rüzgar nedeniyle dalga boyunun 5 metreyi bulması üzerine, balıkçıların denize açılmaması uyarısında bulundu. Öte yandan, Akçakoca ve Yığılca ilçelerinde kar yağışı da etkisini sürdürüyor.

DÜZCE'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Düzce'de yarın (2 Mart Cuma) okullar tatil mi, tatil olacak mı? soruları öğrenciler tarafından büyük merak konusu oluyor. Düzce Valiliğinden kar tatiline dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yapılacak resmi açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.


#Akçakoca
#Düzce
#Hava durumu
#Okullar tatil mi
il y a 6 ans