|

E. Yeni Malatya Fenerbahçe CANLI izle! Malatya FB CANLI SKOR

Malatya Fenerbahçe maçını canlı izlemek ve canlı skor takibi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Süper Lig'in formda takımı olan Yeni Malatya evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta 3 puan kaybeden Fenerbahçe Malatya deplasmanında şampiyonluk için ya tamam ya da devam diyecek. Malatya Fenerbahçe (FB) canlı skor ve maçın kaç kaç olduğunu an be an yenisafak.com adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
16:42 - 11/03/2018 Pazar
Güncelleme: 16:51 - 11/03/2018 Pazar
Diğer
Malatya Fenerbahçe maçını canlı izlemek ve canlı skor takibi için haberimizi inceleyebilirsiniz.
Malatya Fenerbahçe maçını canlı izlemek ve canlı skor takibi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Malatya Fenerbahçe (FB) maçını canlı izlemek ve canlı skor takibi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, geçen haftaki Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesine göre ilk 11'de 3 değişiklik yaptı. Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasına Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Nabil Dirar, Victor de Paulo Giuliano, Aatıf Chahechouhe ve Jose Fernandao ilk 11'iyle çıktı.

Tecrübeli teknik adam, Teleset Mobilya Akhisarspor maçında görev yapan futbolculardan Carlos Kameni'nin yerine Volkan Demirel'e, Mauricio Isla'nın yerine Şener Özbayraklı'ya, Mathieu Valbuena'nın yerine de Chahechouhe'ya ilk 11'de şans verdi.

MALATYA FENERBAHÇE CANLI SKOR - CANLI TAKİP


Evkur Yeni Malatyaspor'da iki değişiklik

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 24. haftasında 1-0 kazandıkları Atiker Konyaspor maçına göre ilk 11'de tek değişikliğe gitti. Genç teknik adam, Fenerbahçe karşısında takımını Ertaç Özbir, Issam Chebake, Arturo Mina, Sadık Çiftpınar, Doria, Rahman Buğra Çağıran, Okechukwu Azubuike, Murat Yıldırım, Aytaç Kara, Adem Büyük, Khalid Boutaib ilk 11'iyle sahaya çıkardı. Bulut, Atiker Konyaspor maçında ilk 11'de oynattığı Fransız futbolcu Mickael Pereira'nın yerine Murat Yıldırım'a görev verdi.

Fenerbahçe, 7 yıl sonra Malatya'da

Fenerbahçe, 7 yıl sonra Malatya'da bir maça çıktı. Sarı-lacivertliler, son olarak 13 Ocak 2011'de Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilmişti.

Taraftarların ilgisi az

Karşılaşmaya iki takım taraftarları bilet fiyatlarının yüksekliği nedeniyle fazla ilgi göstermedi. 27 bin 44 kişi kapasiteli Yeni Malatya Stadı'nda yapılan maçta ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor taraftarlarına ayrılan bölümün yarısına yakını boş kaldı. Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan bölüm de tamamen dolmadı. Maçın bilet fiyatları batı alt 125, batı üst 100, doğu alt 100, doğu üst 75, güney, kuzey alt 50, güney, kuzey üst 100 ve misafir takım tribünleri 130 lira olarak belirlenmişti.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe’ye son dakika golüyle mağlup

U21 Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşan Yeni Malatyaspor, rakibine 1-0 mağlup oldu.U21 Süper Lig’in 25. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Fenerbahçe’ye 1-0’lık sonuçla mağlup oldu. Umuthan Tunç’un yönettiği karşılaşmada iki takım oyuncularının kıran kırana mücadelesi büyük alkış aldı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında etkili ataklarla rakip kaleye yüklenen Fenerbahçe aradığı golü 90. dakikada buldu. Orduzu Pınarbaşı’nda oynanan karşılamada sarı-lacivertli ekibin golünü 90. dakikada Samet Karakoç kaydetti. Samet, attığı güzel gol ile sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren isim olurken, Malatya ekibi ise Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyetten sonra 38 puanda kaldı.

"Hak ettiğimizi alamadık"

Evkur Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun maç sonrası yaptığı açıklamada, "Gerçekten oyuncularım iyi futbol oynadı. Beni burada en çok mutlu üzen taraf hak ettiğimiz puanı alamamak oldu. Buna rağmen oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.


#Malatya
#Fenerbahçe
#Malatya Fenerbahçe canlı skor
#Malatya Fenerbahçe canlı ize
#canlı izle
#canlı skor
#Malatya FB
6 yıl önce