|

Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti (FB Alanya kaç kaç bitti?)

Fenerbahçe Alanyaspor maçı kaç kaç bitti? sorusu futbolseverler tarafından büyük merak konusu. Fenerbahçe Alanyaspor maç özetini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasındaki önemli pozisyonları ve golleri haberimizdeki bağlantı ile izleyebilirsiniz. İşte FB Alanya özet görüntüleri...

Yeni Şafak
17:53 - 16/10/2016 Pazar
IHA

Fenerbahçe Alanyaspor maçı kaç kaç bitti? İşte Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti ve golleri... Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı sarı-lacivertli ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.59.dakikada Alanyaspor attığı golle 1-1'i yakaladı. İşte FB-Alanyaspor maçının özeti ve önemli posizyonları...





Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti


1. dakikada rakiplerini geçerek ceza sahası içi sağ çaprazdan Emenike'nin sert vuruşunda kaleci Zlamal son anda kornere çeldi.


12. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazdan Candeias'ın sert vuruşunda kaleci Volkan son anda kornere çeldi.


25. dakikada Robin van Persie'nin ceza yayı üzerinden kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.


28. dakikada Alper Potuk'un sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada Skrtel'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Zlamal'da kaldı.


36. dakikada Alper Potuk'un pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Mehmet Topal rakibini geçerek altı pasın içinden sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0


45. dakikada rakiplerini geçerek ceza sahası dışı sol çaprazdan Volkan Şen'in sert vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.


59.dakikada GOOOLL!! Aytemiz Alanyaspor, Daniel Candeias ile beraberliği yakalıyor! Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Fabrice N'Sakala yerden pasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Daniel Candeias vuruşunu yapıyor ve topu filelerle buluşturuyor.


67.dakikada ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Volkan Şen ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak kaleci Zdenek Zlamal çıkıyor ve bu topu yumrukları ile uzaklaştırıyor.


75.dakikada sarı lacivertlilerde Volkan Şen, sakatlık pozisyonunda rakibi Abdoulaye Ba'ya yaptığı sportmenlik dışı davranış yüzünden sarı kart ile cezalandırılıyor.


80.dakikada sarı lacivertlilerde Volkan Şen, sakatlık pozisyonunda rakibi Abdoulaye Ba'ya yaptığı sportmenlik dışı davranış yüzünden sarı kart ile cezalandırılıyor.






Stat:

Ülker


Hakemler:

Alper Ulusoy xx, Ali Saygın Ögel xx, Volkan Narinç xx


Fenerbahçe:

Volkan xx, Van Der Wiel xx, Kjaer xx, Skrtel xx, Hasan Ali xx, Mehmet Topal xx, Josef xx, Alper Potuk, Robin Van Persie xx, Volkan Şen xx, Emenike xx


Yedekler:

Fabiano, Şener, İsmail Köybaşı, Ramazan, Neustaedter, Chahechouhe, Stoch


Teknik Direktör:

Dick Advocaat


Aytemiz Alanyaspor:

Zlamal xx, Gassama xx, Omeruo xx, Ba xx, N'sakala xx, Aissati xx, Deniz xx, Sackey xx, Emre xx, Candeias xx, Vagner xx


Yedekler:

Haydar, Berkan, Efecan, Ayite, Badias, Erhan, Sefa Yılmaz


Teknik Direktör:

Hüseyin Kalpar


Gol:

Mehmet Topal (dk. 36) (Fenerbahçe)


Sarı kartlar:

N'sakala, Ba, Candeias (Aytemiz Alanyaspor), Volkan Demirel, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)




İki de derbi maçı oynayacak


Sarı-lacivertli takım, 49 günlük periyotta iki de derbi maç oynayacak. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 20 Kasım'da Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, 13. haftada ise 3 Aralık'ta Beşiktaş'ı ağırlayacak.



Manchester United ile iki maç


Sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile yapacağı iki maç ve Zorya karşılaşması da bu periyoda denk geldi. A Grubu'nda geride kalan iki hafta sonunda 4 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, 20 Ekim'de deplasmanda Manchester United'a konuk olacak. İngiliz ekibini 3 Kasım'da İstanbul'da ağırlayacak sarı-lacivertli ekip, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Ukrayna'nın Zorya takımıyla 24 Kasım'da Ülker Stadı'nda mücadele edecek.



Van Persie ilk kez 11'de


Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie, bu sezon Süper Lig'de ilk kez 11'de sahaya çıktı. Hazır olmadığı gerekçesiyle teknik direktör Advocaat tarafından fazla şans bulamayan Van Persie, yaklaşık 3 haftadır antrenman kaçırmamanın meyvesini aldı. Tecrübeli futbolcu, Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de forma şansı buldu ve bu sezon ligde bunu ilk kez başardı. Hollandalı futbolcu, ligde ilk 6 haftanın 2'sinde kadroya giremezken, 4'ünde sonradan oyuna dahil oldu. Van Persie, bu sezon sadece UEFA Avrupa Ligi'nde Grasshoppers maçında ilk 11 oynamıştı.



Tribünler yine dolmadı


Fenerbahçeli taraftarlar, bu sezon diğer maçlarda olduğu gibi Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında da tribünleri dolduramadı. Havanın güzel olması maçın erken saatten oynanmasına rağmen sarı-lacivertli taraftalar, karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Maçı yaklaşık 20 bin Fenerbahçeli taraftar takip etti. Aytemiz Alanyaspor'u 200 kadar taraftarı konuk takım tribününden destekledi.



Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor ilk kez


Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, bu sezon ilk defa Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akdeniz temsilcisine daha önce Türkiye Kupası'nda ve özel maçlarda rakip olmuştu.



Fenerbahçe Alanyaspor maçı kaç kaç bitti? İşte Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti ve gollerini haberimizde sizlerle paylaştık.









#Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti
#Fenerbahçe
#Alanyaspor
#Süper lig
#Fenerbahçe Alanyaspor maçı kaç kaç bitti?
#Fenerbahçe Alanyaspor maçı özet
8 yıl önce