|

Galatasaray: 6 - Kayserispor: 0 maç özeti ve golleri izle

Galatasaray Kayserispor maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. Süper Lig'in 34. ve son haftasında Galatasaray TT Arena'da Kayserispor'u konuk etti. Mücadeleden en son gelişmeleri, maçtan önemli pozisyonları ve golleri maç özetinden izleyebilirsiniz. Karşılaşma Galatasaray'ın 6-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. İşte Galatasaray Kayserispor maç özeti, golleri ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
21:47 - 19/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 22:26 - 19/05/2016 Perşembe

Galatasaray Kayserispor maçı özeti ve golleri izlemek için haberimizden yararlanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray Türk Telekom Arena'da Kayserispor ile karşılaştı. Mücadelenin geniş özetini, gollerini ve maç sonu gelişmelerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. Galatasaray Kayserispor'u 6-0'lık net bir skor ile yenerek Süper Lig'in 2015-2016 sezonunu 51 puan ile 6. sırada tamamladı. İşte Galatasaray Kayserispor maçı özeti ve golleri.



mek için tıklayınız



Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında Galatasaray, sahasında ağırladığı Kayserispor'u 6-0 mağlup etti.



Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Lukas Podolski, 26, 45 ve 69. dakikalarda Sinan Gümüş, 58. dakikada Bilal Kısa, 62. dakikada Selçuk İnan kaydetti.



Galatasaray bu sonuçla sezonu 51 puanla 6. sırada tamamladı. UEFA Finansal Fair Play kriterlerine uymadığı gerekçesiyle 1 yıl Avrupa kupalarından men edilen Galatasaray'ın, sezonu ilk 5 içinde bitirememesi nedeniyle cezasını gelecek sezon çekebilmesi için Fenerbahçe'yi yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nı alamaması halinde ise Avrupa'dan men cezasını gelecek sezon çekecek.



Maçtan notlar


Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Kayserispor'u ağırlayan Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'ine göre üç değişiklikle sahaya çıktı.



Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynadıkları Akhisar Belediyespor kaşılaşmasının ilk 11'inde üç değişiklik yaparak, Kayserispor karşısında takımını sahaya sürdü.



Hollandalı teknik adam, Sinan Gümüş, Koray Günter ile sarı kart cezasını dolduran Podolski'yi ilk 11'de görevlendirdi. Riekerink, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ilk 11'inde yer alan Umut Bulut, Denayer ve Linnes'i yedek kulübesinde bekletti.



Galatasaray, Kayserispor karşılaşmasına Muslera, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Hakan Kadir Balta, Carole, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Sneijder, Yasin Öztekin ve Podolski 11'iyle başladı.



Sarı-kırmızılı ekibin yedek kulübesinde Cenk Gönen, Bilal Kısa, Umut Bulut, Donk, Linnes, Denayer ve Olcan Adın yer aldı.





- Denayer ısınırken sakatlandı


Galatasaray'da ilk açıklanan kadroda 11'de yer alan Jason Denayer, ısınırken sakatlandı.



Karşılaşmaya ilk 11'de başlayacağı açıklanan Belçikalı savunma oyuncusunun ısınma esnasında belinde ve kalçasında ağrı hissettiği ve tedbir amaçlı ilk 11'den çıkarıldığı bildirildi.



Denayer'in yerine Koray Günter ilk 11'de forma giydi.



- Kayserispor'da 4 değişiklik


Konuk ekip Kayserispor ise geçen haftaki Medicana Sivasspor karşılaşmasının ilk 11'inden 4 değişiklikle sahada yer aldı.



Kayseri temsilcisinin teknik direktörü Hakan Kutlu, Medicana Sivasspor mücadelesine ilk 11'de başlayan Ahamada, Oğulcan Çağlayan ve Simic'i, Galatasaray karşısında yedek soyundurdu. Mijailovic ise sarı kart cezası sebebiyle kadroda yer almadı. Bu oyuncuların yerine Abdulaziz Demircan, Birol Parlak, Deniz Türüç ve Cem Can forma şansı buldu.



Kayserispor, müsabakaya Abdulaziz Demircan, Berkan Emir, Birol Parlak, Mabiala, Zeki Yavru, Furkan Özçal, Cem Can, Diego Lopez, Deniz Türüç, Biseswar ve Derley ilk 11'iyle başladı.





- Taraftarlar ilgi göstermedi


Türk Telekom Arena'da yapılan maça ev sahibi takım taraftarları ilgi göstermedi.



İki takım açısından da sezonun kapanış müsabakası, neredeyse boş tribünler önünde oynandı. Mücadelenin başlama düdüğünden önce 4 bin 790 taraftarın stada giriş yaptığı bildirildi.



Kayserispor müsabakası, Galatasaray'ın bu sezon iç sahada en az seyirciye oynadığı maç oldu.





MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)


11. dakikada Sneijder'in ara pasında ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Podolski, meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlarla buluşturdu. 1-0


18. dakikada yaşanan karambolde Biseswar'ın pasında topla buluşan Furkan'ın ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunu kaleci Muslera çelmeyi başardı.


26. dakikada Yasin'in pasında sağ kanatta topla buluşan Sinan Gümüş'ün ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunda top ağlarla buluştu. 2-0


45. dakikada sol çaprazda bulunan Podolski, pasını penaltı noktası üzerinde bulunan Sinan'a çıkardı. Müsait durumdaki Sinan'ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 3-0



STAT: TT Arena


HAKEMLER: Tolga Özkalfa xx, Ekrem Kan xx, Baki Tuncay Akkın xx


GALATASARAY: Muslera xx, Sabri xx, Koray xx, Hakan xx, Carole xx, Selçuk xx, Emre xx, Sinan xx, Sneijder xx, Yasin xx, Podolski xx


YEDEKLER: Cenk, Bilal, Umut, Donk, Linnes, Olcan


TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink


KAYSERİSPOR: Abdulaziz xx, Zeki xx, Mabiala xx, Birol xx, Berkan xx, Cem Can xx, Furkan xx, Deniz xx, Diego Lopez xx, Biseswar xx, Derley xx


YEDEKLER: Ahamada, Sinan, Oğulcan, Simic, Samba Sow, Samed, Mert


TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu


GOLLER: Podolski, Sinan Gümüş (3), Bilal Kısa, Selçuk İnan (Galatasaray)


SARI KART: Cem Can (Kayserispor)





Galatasaray Kayserispor maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. Süper Lig'in 34. ve son haftasında Galatasaray TT Arena'da Kayserispor'u konuk etti. Mücadeleden en son gelişmeleri, maçtan önemli pozisyonları ve golleri maç özetinden izleyebilirsiniz. Karşılaşma Galatasaray'ın 6-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. İşte Galatasaray Kayserispor maç özeti, golleri ve son gelişmeler.


#Galatasaray
#Kayserispor
#Spor Toto Süper Lig
#Maç özeti
#Maç golleri
8 yıl önce