PKK'ya 100 milyon dolar seçim rüşveti

04:00, 22/03/2025, CumartesiG: Güncelleme: 04:06, 22/03/2025, Cumartesi
Yeni Şafak
PKK'ya 100 milyon dolar seçim rüşveti

Yeni Şafak Gazetesi'nin 22 Mart 2025 tarihli sayısına hoş geldiniz. Gündem, spor ve ekonomi sayfalarımızda bugünün öne çıkan haberlerini keşfedin.

Yeni Şafak Gazetesi'nin 22 Mart 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Yeni Şafak Gazetesi'nin 22 Mart 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

İhracatçının yeni kredi paketi hazır

İstanbul Fuar Merkezi'nde ayakkabı sektörü temsilcileriyle biraraya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracat, finansman, istihdam için gereken desteklerle hükümet olarak sektörlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi. Bolat, ihracat kredisine kefalet vermek amacıyla hazırladıkları 36 milyar TL'lik yeni paketi, bir iki haftaya kadar kullandıracaklarını belirtti.


İhracatçının yeni kredi paketi hazırİstanbul Fuar Merkezi'nde ayakkabı sektörü temsilcileriyle biraraya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracat, finansman, istihdam için gereken desteklerle hükümet olarak sektörlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi. Bolat, ihracat kredisine kefalet vermek amacıyla hazırladıkları 36 milyar TL'lik yeni paketi, bir iki haftaya kadar kullandıracaklarını belirtti.

PKK'ya 100 milyon dolar seçim rüşveti

İBB Başkanı İmamoğlu ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın merkezinde olduğu “terör” soruşturmasında PKK/KCK’yla yapılan para pazarlığının detayları var. İmamoğlu ve ekibi 31 Mart’taki yerel seçimlerde HDP’nin desteğini alabilmek için PKK’nın Avrupa kanadına toplam 100 milyon dolar “rüşvet” verdi.


PKK'ya 100 milyon dolar seçim rüşvetiİBB Başkanı İmamoğlu ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın merkezinde olduğu “terör” soruşturmasında PKK/KCK’yla yapılan para pazarlığının detayları var. İmamoğlu ve ekibi 31 Mart’taki yerel seçimlerde HDP’nin desteğini alabilmek için PKK’nın Avrupa kanadına toplam 100 milyon dolar “rüşvet” verdi.

Rövanşta rehavet yok

Macaristan’ı İstanbul’da 3-1 yenen A Milli Futbol Takımımız, galibiyet sevincini kısa tutarak gözünü yarın akşam Budapeşte’de oynanacak rövanş maçına çevirdi. Teknik heyet ve futbolcular, ikinci maçta da tedbiri elden bırakmayacaklarını ve UEFA Uluslar Ligi’nde A Grubu’na çıkmak için aynı mücadeleyi göstereceklerini söylediler.

Rövanşta rehavet yokMacaristan’ı İstanbul’da 3-1 yenen A Milli Futbol Takımımız, galibiyet sevincini kısa tutarak gözünü yarın akşam Budapeşte’de oynanacak rövanş maçına çevirdi. Teknik heyet ve futbolcular, ikinci maçta da tedbiri elden bırakmayacaklarını ve UEFA Uluslar Ligi’nde A Grubu’na çıkmak için aynı mücadeleyi göstereceklerini söylediler.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026