|

AK Parti İstanbul İl Başkanı istifa etti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, üç yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti. 3 yıldır İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Selim Temurci kimdir?

Yeni Şafak
11:13 - 9/02/2018 Cuma
Güncelleme: 12:00 - 9/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Selim Temurci istifa etti.
Selim Temurci istifa etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci istifa etti. AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresinde seçilen Temurci'nin yaptığı istifa açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

15 Temmuz gecesinde liderimiz ve milletimiz ile hainlere İstanbul il Başkanlığını teslim etmedik. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum. Afrin'de bu millet için istifa eden Mehmetçiklerimize zaferler niyaz ediyorum.

Teşkilatımızın her bir ferdine teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilatlarının lideri ve milleti için neler yapabileceğini görmüştür.


Başarı ya da başarısızlık işe kattığınız samimiyetle ve gayretinizle ilgilidir. Bizi yoktan vareden yüce mevlamız her olayda bizi farklı bir imtihana tabii tutar. Dava hukukunun korunması bu süreçlerin partimiz adına zaferler sonuçlanması için hayati bir önem arz etmektedir.

AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi seçime tek aday olarak giren Selim Temurci AK Parti İstanbul İl Başkanı olmuştu. Selim Temurci, 548 delegenin 520’sinin oyunu alarak, AK Parti İstanbul İl Başkanı olmuştu.

Selim Temurci kimdir

1970 Rize Çayeli doğumlu olan Selim Temurci Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi'nde ekonomi alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olan Selim Temurci çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerde bulunmuştur ve halen Köprü Grubu Derneği'nin de başkanlığını sürdürmektedir. Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapan Selim Temurci, dış ticaret, finans ve pazarlama konusunda eğitimler vermektedir. İyi derecede İngilizce bilen Selim Temurci, evli ve 3 çocuk babasıdır.

#AK Parti
#İstanbul
6 yıl önce