|

Bilal Erdoğan: Cumhurbaşkanımıza ulaşmakta zorlanıyoruz

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenen ‘’Yeni Türkiye ve Gençlik’’ konulu konferansa katıldı. Bilal Erdoğan, konferansta dikkat çeken açıklamalar yaptı. "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl ulaşabilirim?’" şeklindeki soruya Bilal Erdoğan "Biz de zaman zaman ulaşmaya zorlanıyoruz" cevabını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2017 yılında yoğun bir mesaiye imza atmıştı.

Yeni Şafak
14:15 - 2/03/2018 Cuma
Güncelleme: 15:17 - 2/03/2018 Cuma
IHA
Bilal Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde ‘’Yeni Türkiye ve Gençlik’’ konferansına katıldı.
Bilal Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde ‘’Yeni Türkiye ve Gençlik’’ konferansına katıldı.

Üniversitenin kongre ve kültür merkezinde gerçekleşen konferansa Bilal Erdoğan’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Kahraman, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve çok sayıda öğrenci katıldı.

"Bugün bizler bu zihniyetle mücadele ediyoruz"


Konferansta dünya genelinde haksızlıkları ve zulümleri sonlandırma noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade eden Bilal Erdoğan, ‘’Dünyada süren haksızlıkları giderme ve dünyada devam eden zulümleri sonlandırma noktasında etki edebilen bir Türkiye hayaline çalışıyoruz. Bunu yaparken kesinlikle değerlerimize küfür ederek, inançlarımızdan uzaklaşarak, geçmişimizi silerek veya reddederek ve ecdadımızın birikimini görmezden gelerek değil, bunun böyle olmayacağını iddia ederek gayret veriyoruz. Tükiye’de son 15 yıldır iktidarda olan, inançlarıyla ve halkıyla barışık, anlı secdeye giden, değerlerine bağlı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki kadrolar; dünyanın en büyük projelerini hayata geçirirken, sınırının ötesinde çok ciddi askeri operasyonlara girişirken, dünya beşten büyüktür diyerek 2. Dünya Savaşı sonrası kurulmuş olan haksız düzene bayrak kaldırırken bu ekibe yobaz diyenler Allah aşkına ne yapmışlar ? Dün 28 Şubat’tı. O zihniyet 28 Şubatı gerçekleştiren zihniyetin ta kendisi. O zihniyet devrim arabalarına takoz koyan, o projelerin batmasını temin zihniyettir. Ve o zihniyet Türkiye’yi ele rezil eden, Meclisi Mebusan’da ’Amerikan mandasını mı kabul edelim? İngiliz mandasını mı kabul edelim?’ diyen zihniyetin devamı niteliğinde olan zihniyettir. Bugün bizler bu zihniyetle mücadele ediyoruz ve 15 yıldır bitirilme noktasında da ciddi mesafe aldığımızı inanıyorum. Allah’tan bizdeki darbe girişimini kimin yaptığı ortada, kimin desteklediği çok açık ortada ama saklayamıyorlar. Dünyanın çeşitli yerlerinde yapılan askeri darbelerin birçoğunda batı medeniyetinin, egemen güçlerin hep parmağının olduğunu bugün çok iyi biliyoruz’’ dedi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'a nasıl ulaşabilirim?"


Öte yandan salondaki bir katılımcının, ‘’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl ulaşabilirim?’’ şeklindeki sorusuna cevap veren Bilal Erdoğan ‘’Biz de zaman zaman ulaşmaya zorlanıyoruz’’ cevabını verdi.

Erdoğan 2017'de 4 kez dünyanın etrafını dolaştı

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2017 yılında yaptığı seyahatlerde 144 bin kilometre katederek, yaklaşık olarak 4 kez dünyanın etrafını dolaşmış kadar yol yaptı.
  • Erdoğan, heyetiyle bu yıl bazıları resmi ziyaret kapsamında, bazıları da çeşitli zirve ve genel kurullara katılım için olmak üzere çok sayıda ülkeye gitti.
  • Yurt içi temasları kapsamında illeri de ziyaret eden Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde belli aralıklarla ülkenin dört bir yanından gelen muhtarlarla bir araya geldi.
  • 2017’de 26 ülkeye, 35 ziyaret yapan Cumhurbaşkanı, bu ziyaretler kapsamında toplam 144 bin kilometre yol yaparak, dünyanın etrafını yaklaşık 4 kez dolaştı.



#Recep Tayyip Erdoğan
#Bilal Erdoğan
6 yıl önce