|

CHP'li vekil FETÖ'nün yalanına alet oldu

Fetullah Gülen'in yalanlarını, "dava" adı altında insanları nasıl kandırdıklarını, bürokraside entrikalar ve kumpaslarla nasıl kadrolaştıklarını "Nurjuvazi" isimli bir kitapla bir araya getiren Eren Erdem, Karşı Gazetesi ile Fetullahçılarla işbirliği yapmıştı. Gülen'in yalanlarını kitap haline getiren CHP Milletvekili Eren Erdem, FETÖ'nün yalanlarına alet olarak Meclis'te soru önergesi verdi.

Yeni Şafak
23:30 - 9/08/2015 Pazar
Güncelleme: 23:49 - 9/08/2015 Pazar
Diğer

Zonguldak'ta Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen operasyon, FETÖ medyasının yalanları ile karalanmaya çalışılıyor. FETÖ'nün yasadışı bağış ve haraç topladığı, devleti hedef alan örgüt toplantılarının yapıldığı, Paralel emniyet ve yargı mensuplarının üs olarak kullandığı eğitim kurumları ve STK'lara yapılan operasyonlar "polis kreş bastı" manşetleri ile itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Eğitimin yapılmadığı bir dönemde yapılan operasyon, günlerdir FETÖ medyası tarafından büyük bir yalan kampanyası ile emniyet yetkilileri hedef gösteriliyor.



GÜLEN'İN YALANLARINI KİTAP YAPTI, KENDİSİ YALANA ALET OLDU

Fetullah Gülen'in yalanlarını, "dava" adı altında insanları nasıl kandırdıklarını, bürokraside entrikalar ve kumpaslarla nasıl kadrolaştıklarını "Nurjuvazi" isimli bir kitapla bir araya getiren Eren Erdem, Sabah'ta yer alan habere göre; Karşı Gazetesi ile Fetullahçılarla işbirliği yapmıştı. Gülen'in yalanlarını kitap haline getiren CHP Milletvekili Eren Erdem, FETÖ'nün yalanlarına alet olarak Meclis'te soru önergesi verdi.





FETÖ TARAFINDAN DESTEKLENEN KARŞI GAZETESİ İKİ AY SONRA KAPANMIŞTI

FETÖ medyası tarafından hazırlandığı anlaşılan soruları Meclis başkanlığına sunan CHP milletvekili Eren Erdem, kitabında anlattıklarıyla büyük bir çelişki içerisine düştü. FETÖ'den gelen belgelerle Karşı Gazetesi'ni çıkaran Eren Erdem iki ay gibi kısa bir seri içinde gazeteyi kapatarak yüzlerce kişiyi mağdur etmişti.





KARŞI'NIN SAHİBİNİN EREN ERDEM HAKKINDAKİ İDDİALARI HALA CEVAPSIZ!

Karşı Gazetesi'ni çıkaran Turan Ababey, Eren Erdem'in FETÖ üyeleri tarafından desteklendiğini, belgelerin FETÖ'ye yakın STK'lardan düzenli olarak servis edildiğini söylemiş, Eren Erdem soruları cevapsız bırakmıştı.






#eren erdem
#chp
#FETÖ
9 yıl önce