|

FETÖ imamı halkı görünce Eagle'da öfkesini kusmuş

Kahramanmaraş'ta bir çekyatın altında saklanırken yakalanarak tutuklanan FETÖ'nün bölge eğitim imamı Mustafa T.'nın, darbe gecesi TV'lerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla direnişe geçen ve tankların önüne yatan halkı görünce, öfkesinden Eagle sohbet uygulamasına "Ey zalimler boşuna debeleniyorsunuz. Topunuzun sinek kadar hükmü yok" diye yazarak halkı aşağıladığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
09:43 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 10:05 - 8/11/2016 Salı
Diğer
FETÖ sorumlusu evinde bir çekyatın altında saklanırken yakalanmıştı.
FETÖ sorumlusu evinde bir çekyatın altında saklanırken yakalanmıştı.

Kahramanmaraş'ta bir çekyatın altında saklanırken yakalanarak tutuklanan FETÖ'nün bölge eğitim imamı Mustafa T.'nın Eagle sohbet uygulamasındaki konuşmaları ortaya çıktı.



Mustafa T.'nın ihanet gecesi FETÖ'cülerin kullandığı Eagle uygulamasına halka karşı, "Elinizden geleni ardınıza koymayın. Yakında hepiniz eyvah diyeceksiniz. Biz hizmet erleri de sevinç gözyaşları ile hizmetin altın çağını müşahede edeceğiz. Biz galip siz mağlup hizmete gideceğiz" diye mesaj attığı belirlendi.



Sabah'ın haberine göre, Mustafa T.'nın bu yazışması soruşturma dosyasında, "Darbenin olacağından haberdar olduğu düşünülen sanığın o gece halkı sokaklarda görünce kendi yandaşlarına moral ve motivasyon vermek isteyerek, mesaj yollamıştır" denilerek eklendi.








#Kahramanmaraş
#FETÖ
7 yıl önce