|

FETÖ’nün aydınlarından PKK ağzıyla deklarasyon

Paralel Suç Örgütü medyası yazarları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeminli düşmanlarından oluşan 30 isim, ortak bir deklarasyon yayınlayarak PKK'ya tek bir kelime söylemeden Türkiye devletini eleştirdi. Kandil'in bile gerisinde bir metinle PKK'ya hiçbir tozun kondurulmadığı açıklama, PKK'yı ve HDP'yi aklayan bir çizgiye oturan Zaman'da manşet oldu.

Yeni Şafak
11:10 - 3/08/2015 الإثنين
Güncelleme: 11:52 - 3/08/2015 الإثنين
Diğer

7 Haziran seçimlerinde polislerden ev kadınlarına kadar kapı kapı dolaşarak HDP'ye oy toplayan FETÖ, seçimlerden sonra PKK'yı aklama operasyonuna devam ediyor. FETÖ medyasından ve sözde aydınlardan aldığı bu güçle güvenlik kuvvetlerine yönelik saldırılarını arttıran PKK, kan dökmeye devam ediyor.



HEPSİ PARALEL, HEPSİ ERDOĞAN'IN YEMİNLİ DÜŞMANI


Paralel Suç Örgütü medyası yazarları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeminli düşmanlarından oluşan 30 isim, ortak bir deklerasyon yayınlayarak PKK'ya tek bir kelime söylemeden Türkiye devletini eleştirdi. Kandil'in bile gerisinde bir metinle PKK'ya hiçbir tozun kondurulmadığı açıklama, PKK'yı ve HDP'yi aklayan bir çizgiye oturan Zaman'da manşet oldu.



KANDİL BİLE TÜRKİYE'YE BÖYLE SALDIRMADI


Kandil'in açıklamalarında bile PKK'nın yerel unsurları eleştirilirken Pensilvanya aydınlarının yayınladığı bildiride PKK'ya tek bir eleştiri bile yöneltilmiyor. PKK'ya değil Türkiye Devletine "silahı bırak" çağrısı yapan aydınlar, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni de AK Parti'nin oylarını arttırmak için PKK'ya operasyon yapmakla suçluyor. PKK şiddetinden ve şehitlerden bahsedilmeyen ortak açıklamada, "operasyonlar ve tutuklamalar dursun" çağrısı yapılıyor.



PKK AĞZIYLA HAZIRLANAN BİLDİRİYE SERT TEPKİ


Son 5 yıldır Türkiye'yi yönetilemez hale getirmek için çaba sarfeden bu sözde aydınların barış bildirisi de samimi bulunmadı. 7 Haziran seçimlerinden sonra PKK ile aynı çizgiye oturan FETÖ medyasının bu bildiriyi manşetten duyurması ise okurlardan tepki topladı



ZAMAN'IN MANŞETTEN VERMESİ İSE TAM İKİYÜZLÜLÜK!


Yıllırca Kürt düşmanı diziler yayınlayan, PKK'yı ve Kürt siyasetini tahrik etmek için yayınlar yapan, binlerce Kürt siyasetçiye plastik kelepçeler takarak cezaevine gönderen, birçok faili meçhul cinayete imza atan, Fetullahçı polisler ve savcılar aracılığıyla Kürt siyasetçilere her türlü iftirayı atan, çözümü sabote etmek için özel bir çaba gösteren Fetullahçı Terör Örgütü'nün medyasında böyle bir bildirinin manşetten yayınlanması da tam bir iki yüzlülük olarak yorumlandı.


#zaman gazetesi
#paralel yapı
#fetö
#Fetullahçı Terör Örgütü
٪d سنوات قبل