|

Gazeteci Deniz Zeyrek Kılıçdaroğlu'nun sözlerini eleştirdi: Bu iddiayı teyide muhtacız

Gazeteci Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Uyuşturucu parasıyla cari açığı kapatıyorlar" sözlerini eleştirdi. Zeyrek köşe yazısında konuya ilişkin, "Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerini çok ileri bir yorum olarak buluyorum" ifadelerini kullandı.

12:14 - 2/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 12:28 - 2/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Deniz Zeyrek
Deniz Zeyrek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı uyuşturucu ile alakalı çıkışı yankı uyandırmaya devam ediyor. Bir çok kesim tarafından tepki gösterilen Kılıçdaroğlu'nu Sözcü gazetesi köşe yazarı Deniz Zeyrek'te eleştirdi.

'TEYİTSİZ VE YARGISIZ SİYASET'

Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine ilişkin,
"CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu parasıyla cari açığı kapatıyorlar' sözlerini çok ileri bir yorum olarak buluyorum. Bu cümleyi kurabilmek için çok ciddi ve somut verilere ve bu iddiayı teyide muhtacız. Kılıçdaroğlu'nun iddia ettiği gibi Türkiye'nin cari açığı uyuşturucu parasıyla kapatılmıyor ama ülkedeki kara para tarfiği ve uyuşturucu ticareti konusunda kolluk kuvvetlerine, istihbarata fazla mesai yaptıran bir durum var"
dedi.

Kılıçdaroğlu ne demişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada
"Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar… 'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara."
ifadelerini kullanmıştı.
#Deniz Zeyrek
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
1 yıl önce