|

İYİ Partili Dikbayır'dan genel merkezde dayak açıklaması: Provokasyon için geldiler

İYİ Parti Genel Merkezi'nde dün yaşanan dayak skandalı gündeme bomba gibi düşmüştü. Darp edilen partili bir kadın kafasına vuruldunu söyleyerek, yaşadıklarına isyan etmişti. Büyük tepki toplayan olayla ilgili İYİ Parti'li Ümit Dikbayır'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından iddiaları yalanlayan Dikbayır yaşanan olayla ilgili, "Genel Merkezimize provokasyon amacıyla gelen birkaç kişinin yalan ve iftiraları" ifadelerini kullandı.

13:50 - 1/10/2020 Perşembe
Güncelleme: 13:59 - 1/10/2020 Perşembe
Yeni Şafak
İYİ Partili Ümit Dikbayır
İYİ Partili Ümit Dikbayır

Dün yaşanna olayda; İYİ Parti Genel Merkezi'ne farklı illerden gelen bir grup partili, Genel Başkan Meral Akşener ile görüşmek istedi. Ancak Akşener'le görüştürülmeyen grup darp edilerek dışarı atıldı. Dayak yiyen partili bir kadın kafasına defalarca vurulduğunu iddia ederek, "Türkiye Cumhuriyeti'nde bir kadın bir partiye gönül verdiyse sopa mı yemeli? Utanmazlar, şerefsizler" diye tepki gösterdi.



"Çamur atarak kirletiyorlar"

Tepki toplayan olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Kurucu Üyelerinden Ümit Dikbayır iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullandı: "30 Eylül'de Genel Merkezimize provokasyon amacıyla gelen birkaç kişinin yalan ve iftiraları, ve sosyal medyada buna alet olanlarla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Güneş balçıkla sıvanmaz, iyiler de çamurla kirletilemez."


#İYİ Parti
#dayak
#Ümit Dikbayr
4 yıl önce