İzmir'de 371 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
15:11, 03/06/2026, ÇarşambaG: Güncelleme: 16:47, 03/06/2026, Çarşamba
DHA

Zehir tacirlerine darbe.
İçişleri Bakanlığı, İzmir'de 371 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve 1 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
İçişleri Bakanlığı, İzmir'de düzenlenen operasyona ilişkin paylaşım yaptı.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Operasyonda 371 kilogram skunk/esrar ele geçirilirken, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Açıklamada, "Gençlerimizi ve toplum sağlığını hedef alan zehir tacirlerine karşı operasyonlarımızı ülke genelinde etkin ve kesintisiz şekilde sürdürüyoruz" ifadelerine yer verildi.
İçişleri Bakanlığı ayrıca operasyonda görev alan Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile Cumhuriyet Başsavcılığına teşekkür etti.

Gündem
17 ilde dolandırıcılık şebekelerine operasyon: 503 şüpheli yakalandı

Gündem
Bursa’da uyuşturucuya geçit yok: 70 adrese eş zamanlı baskın

Gündem
Erzincan'da 565 gram metamfetamin ele geçirildi: 2 şüpheli tutuklandı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.