|

Meteorolojiden İstanbul için yeni uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden İstanbul ve Marmara bölgesi için buzlanma ve don uyarısı yapıldı. Öte yandan Meteorolojinin İstanbul hava durumu tahminlerine göre, akşam saatlerinden sonra aralıklarla hafif karla karışık yağmur ve yarın sabah ilk saatlere kadar hafif kar yağışı bekleniyor.

Yeni Şafak
13:34 - 28/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:32 - 28/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
İstanbul'da bugün akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.
İstanbul'da bugün akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.

Meteorolojiden İstanbul için son dakika uyarısı yapıldı. İstanbul hava durumu tahminlerine göre, kentte akşam saatlerinden sonra aralıklarla hafif karla karışık yağmur ve yarın sabah ilk saatlere kadar hafif kar yağışı bekleniyor.

  • Meteorolojiden yapılan
    hava durumu
    açıklamasında, "İstanbul'da bugün sabah saatlerinden itibaren görülen kuvvetli sağanak yağış ve yağmurun öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği, akşam saatlerinden sonra aralıklarla hafif karla karışık yağmur ve yarın sabah ilk saatlere kadar hafif kar yağışı görüleceği tahmin edilmektedir" denildi.

Ayrıca açıklamada, "İstanbul'da bu gece ve yarın sabah saatlerinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağı ve sıfırın altında 2 ila 5 derecelere kadar düşmesi beklendiğinden kuvvetli buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Başta ulaşım olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

Buzlanma ve don olayının bu gece ve yarın Trakya'da şiddetli olmak üzere Marmara bölgesinin genelinde de etkili olacağının beklendiği duyuruldu.




#Meteoroloji
#İstanbul
6 yıl önce