|

MHP'li Kılavuz: Kılıçdaroğlu CHP-HDP-PKK ilişkisini ortaya koydu

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, CHP'nin Demirtaş'ın çağrısına uyup miting kararı almasını eleştirdi. "Kılıçdaroğlu, CHP-HDP-PKK ilişkisini ortaya koydu." ifadesini kullanan Kılavuz, "Kılıçdaroğlu hangi yüzle Mersin'e gelecek?" diye sordu.

18:19 - 1/12/2021 Çarşamba
Güncelleme: 18:42 - 1/12/2021 Çarşamba
AA
 MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP yönetiminin; açıklamaları, politikaları, ittifak ortakları ile Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve partisine ihanet içinde olduğunu savundu.

"Yeni CHP; Atatürk çizgisinden kopmuş, cumhuriyet düşmanlarıyla aynı safta buluşmuştur."
diyen Kılavuz, yeni CHP'nin, terör örgütleri ve uzantılarıyla iş tutar hale geldiğini öne sürdü.

"MERSİNLİLERİN YÜZÜNE NASIL BAKACAK?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bir yandan Kandil'i yerle bir edeceğini iddia ettiğini, diğer yandan "helalleşme" adı altında cumhuriyetin değerleri ve Atatürk ilkeleriyle hesaplaşmaya girdiğini dile getiren Kılavuz,
"HDP'lilerin, 'Öcalan'sız çözüm olmaz' açıklaması da CHP'nin helalleşme kapsamına giriyor mu? Terörist Demirtaş'ın, 24 Kasım sabahı 'Miting yapın' çağrısına, 'Hadi meydana' diyerek sahip çıkan Kılıçdaroğlu, CHP-HDP-PKK ilişkisini ortaya koydu. Kılıçdaroğlu hangi yüzle Mersin'e gelecek? HDP'nin mitingine her türlü desteği sunan Kılıçdaroğlu, Mersinlilerin yüzüne nasıl bakacak?"
sorularını yöneltti.
Kılıçdaroğlu'nun, "Miting alanı vermediler." diyerek kaos planlarına alet olduğunu söyleyen Kılavuz,
"Öyle görülüyor ki terörist Demirtaş'ın talebi ve tavsiyesiyle mitinglerini Mersin'den başlatacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, yoldaşı HDP'nin Mersin'de miting yapmasından ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in, Mersin Büyükşehir Belediyesini bölücülere teslim etmesinden etkilenmiştir."
değerlendirmesini yaptı.

Kılavuz, CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesinin, ilin sorunlarına kulak tıkadığını, belediyede, seçimlerde olduğu gibi bugün de CHP-HDP-PKK ittifakının olduğunu öne sürdü.

#Basın Toplantısı
#Meclis
#MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz
2 yıl önce