|

Yeni Şafak 23.yılına girdi

Türkiye’nin değişiminin öncüsü olan ve bu rolünü olağanüstü dönemlerde de sürdüren Yeni Şafak, 23. yaşına girdi. Yeni Şafak yazarları Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın ev sahipliğinde yemekte buluştu. Albayrak CEO’su Ömer Bolat, “22 yıl çok fırtınalı geçti ama hamdolsun gemimiz, kaptanlarımızın riyasetinde başarıyla yoluna devam ediyor. Gazetemiz değerlerini hep korudu, çizgisinden şaşmadı” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 12:56 - 24/01/2017 Salı
Yeni Şafak

dalet terazisinden şaşmayarak kurulduğu ilk günden itibaren her zaman doğru ve haklının yanında duran Yeni Şafak'ın 23. kuruluş yıldönümü yazarlar ve yöneticilerin buluştuğu bir yemekle kutlandı.



TÜRKİYE'NİN BAŞARILI GAZETESİ


Yemekte bir konuşma konuşan Albayrak CEO'su Ömer Bolat, “Mayıs 1998'den bu yana Albayrak yönetimi bünyesinde 22 yılı doldurduk. Geçen süreç içerisinde Türkiye'nin en başarılı gazeteleri arasında yer aldık. TV Net ve Yeni Şafak, internet portallarımız ile haftalık ve aylık dergilerimizle büyük bir medya grubu haline geldik. Bu konuda emek sarf eden gayret eden büyük fedakarlıklar yapan başta yönetim kurulu üyelerimiz, çalışanlarımız ve yazarlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz" dedi.



YENİ ŞAFAK BİR OCAKTIR


Albayrak Medya'nın İbrahim Karagül kaptanlığında Türkiye ve İslam Dünyası'nın hizmetinde yoluna devam ettiğini dile getiren Bolat, “Yeni Şafak bir ocaktır, Türkiye'nin birikimidir, halkımızın sesidir. Daima Türkiye ve İslam için iyi olanın yanında yer almıştır. Ülkemiz ve dinimiz için kötü olanların da karşısında olmuştur. Gazetemiz değerlerini hep korudu, çizgisinden hiç şaşmadı. Adeta bir ocak ve bir okul gibi çalıştı. Bugün burada yetişen pek çok önemli gazeteci, kardeş medya kurumlarında çalışmaktadır. Tüm bu gayretle 22 yılı geride bırakıyoruz. Rabbimden 33'lü 43'lü yıllara ulaşmayı da niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.





GEMİMİZ YOLUNA DEVAM EDİYOR


Bolat, Yeni Şafak'ın kurulduğu günden bu yana çok fırtınalı günlerden geçtiğini de hatırlatarak “Hamdolsun gemimiz kaptanlarımızın riyasetinde başarıyla Türkiye'nin ve İslam dünyasının hizmetinde görev yaptı. Albayrak Medya adına İbrahim Karagül ile tüm çalışanlarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha nice yıllara ulaşmak ümidiyle" dedi.



İnsanların gölgelendiği bir çınar




Yeni Şafak'ın yayın hayatına başladığı günden bu yana köşe yazıları yazan Prof. Dr. Hayrettin Karaman ise Yeni Şafak'ı bir çınar ağacına benzeterek, “Bizim çınarımız epey büyüdü. Gölgesi altında nice insanımız gölgeleniyor. Bu ülkenin öz çocuklarını, bu ülke için canını verecek kadar fedakarlık yapan bu çınarı Allah muhafaza etsin. Bizim gazetemiz de bir çınar gibi büyüsün, Osmanlı gibi kök salsın. Burası bir mektep. Çok misaller var. 20 küsur sene içerisinde gördüğüm çok yetiştirdi burası. Burası Türkiye'nin bir değeridir. Burası çalışmanın, ciddiyetin ve insanlığın yaşandığı bir yerdir" diye konuştu.




Yeni Şafak yazarları yemekte buluştu




Yeni Şafak'ın 22 yaşını doldurup 23 yaşından gün aldığı kuruluş yıldönümü yemeğine Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürleri Fatma Demircioğlu, Mustafa Kahraman, Haber Müdürü Recep Yeter ile yenisafak.com Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Yeni Şafak Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu, tvnet Yayın ve Program Müdürü İsmail Halis, Haber Müdürü Serhat İbrahimoğlu, tvnet Ankara Haber Müdürü Ahmet Rıfat Albuz katıldı. Yemekte yazarlarımızdan Abdullah Muradoğlu, Ahmet Ulusoy, Ali Kemal Yazıcı, Ali Saydam, Alper Tunga Albayrak, Erdal Tanas Karagöl, Erdal Hoş, Yasin Aktay, Aydın Ünal, Ergün Yıldırım, Faruk Aksoy, Faruk Beşer, Fatma Karabıyık Barbarosoğlu, Hasan Öztürk, Hatice Karahan, Hayrettin Karaman, Hikmet Genç, Hüseyin Likoğlu, İbrahim Tenekeci, Kemal Öztürk, Leyla İpekçi, Mehmet Şeker, Mehmet Niyazi Özdemir, Mustafa Armağan, Mücahit Öztürk Müfit Yüksel, Nedret Ersanel, Osman Akkuşak, Ömer Lekesiz, Özlem Albayrak, Taha Kılınç, Yalçın Çetinkaya, Yaşar Süngü ve Yusuf Kaplan da hazır bulundu.






Şehit veren gazete


Diriliş ve direnişin sesi olarak 28 Şubat'ın karanlık yüzüne, 15 Temmuz'un tankına karşı milletin manevi değerlerini ayakta tutmak için dimdik duran Yeni Şafak, her yeni gün yeni bir umutla doğuyor. Bundan 22 yıl önce “Türkiye'nin önü aydınlık" manşetiyle okuyucuyla buluşan gazetemiz, Yeni Türkiye'nin mihenk taşları arasında yer alarak okuyucuyla birlikte büyümeye devam ediyor. Adalet ve hakkaniyet çizgisindeki yayın anlayışla ilkeli yayıncılığı her zaman ön planda tutan Yeni Şafak gazetesi, özellikle milli iradenin yok sayıldığı 28 Şubat sürecinde de FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz darbe girişinde de milletin duygularına tercüman olma misyonu daima yerine getirdi. 15 Temmuz'un karanlık akşamında Türk halkına darbe girişimini ilk duyuran gazete olma gururunu yaşayan Yeni Şafak, tüm halkı vatan ve bayrak için sokaklara çağırdı. Yeni Şafak 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında hem yayınlarıyla hem duruşuyla direnirken yaklaşık 20 yıl boyunca gazeteye ve medya grubuna emek veren çalışanı foto muhabiri Mustafa Cambaz'ı da şehit verdi.





#Yeni Şafak
#Ahmet Albayrak
#Ömer Bolat
7 yıl önce