|

Bakan Kasapoğlu Erzurum'da öğrencilerle iftar yaptı: Gençlerimiz bizim umudumuz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzurum'da Abdurrahman Gazi Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Kasapoğlu, "Türkiye'nin, çıtayı yukarı taşıma ve bu anlamda her geçen gün her alanda olduğu gibi hem gençlikte hem de sporda daha önde olma gibi vizyonu var. Kış sporlarında artık Erzurum bir marka şehir ve önümüzdeki yıl okul sporlarıyla ilgili uluslararası spor organizasyonunu şubatta Erzurum'da gerçekleştireceğiz" açıklamasında bulundu.

09:57 - 22/04/2022 Cuma
Güncelleme: 10:04 - 22/04/2022 Cuma
AA
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Bakan Kasapoğlu, Vali Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret ederek kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Kasapoğlu, burada, Erzurum'un özel bir şehir olduğunu söyledi.

Erzurum'un gençlik ve spor alanında değer verilen bir şehir olduğunu bildiren Kasapoğlu, "Bugüne kadar gençlik ve spor yatırımları konusunda Erzurum'u nasıl daha yukarı taşırız diye mücadele verdik ve bundan sonra da çaba katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"Gençlerimiz bizim umudumuz"

Erzurum'daki spor altyapılarını farklı noktalara taşıdıklarını ifade eden Kasapoğlu, şöyle devam etti:

"Kış sporlarında artık Erzurum bir marka şehir ve önümüzdeki yıl okul sporlarıyla ilgili uluslararası spor organizasyonunu şubatta Erzurum'da gerçekleştireceğiz. Erzurum, her şeyin en güzeline ve iyisine layık. Gençlerimiz bizim umudumuz. Gerek Gençlik Merkezlerimiz gerekse de gençliğe olan desteklerimiz Erzurum'da hızla devam edecek. Türkiye'nin dört bir yanında yurtlarımız 750 binden fazla öğrencimizi yuva sıcaklığıyla bağrına basıyor. Yurt altyapımızdan Gençlik Merkezi altyapısına, Gençlik Merkezinden gençlik kamplarına kadar çalışmalarımız ilçe sathında da devam edecek."

Türkiye'nin amaçlarından bahseden Kasapoğlu, "Türkiye'nin, çıtayı yukarı taşıma ve bu anlamda her geçen gün her alanda olduğu gibi hem gençlikte hem de sporda daha önde olma gibi vizyonu var. Biz de bu vizyona layık olmak için bugüne kadar olduğu gibi iş birliklerimizi gerek yerel yönetimlerimizle gerekse diğer kurum kuruluşlarla bir sinerji oluşturma mantığıyla devam ettireceğiz" diye konuştu.

"Türkiye dünyanın umudu bir ülke"

Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna vurgu yapan Kasapoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

  • "Türkiye sadece Türkiye'nin değil dünyanın umudu bir ülke ve bu noktada da bu kutlu yürüyüşümüze sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, AK kadrolarla, Cumhur İttifakı'yla inşallah 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımız için durmadan ve yorulmadan omuz omuza devam edeceğiz. Bu çerçevede 2023 seçimleri önümüzdeki en önemli hedeflerimizden bir tanesi."

Kasapoğlu, daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Abdurrahman Gazi Kız Öğrenci Yurdu'na geçti.

Girişte öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Kasapoğlu, öğrencilerle sıraya girerek yemeğini aldı.

Öğrencilerle birlikte iftarını yapan Kasapoğlu, öğrencileri Ankara'ya davet etti.

#Erzurum
#Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu
#iftar
#ÖĞRENCİ
#ziyaret
2 yıl önce