|

Öğrencisi hakkında "Eteğini kaldırıp tokat attım" diyen Celal Şengör'e Şahan Gökbakar'dan tepki: Bir kız çocuğu babası olarak pişkinliği karşısında hayrete düştüm

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Celal Şengör, bir öğrencisiyle ilgili anlattığı anısında "Eteğini kaldırdım, kalçasına bir tokat attım" ifadesiyle büyük tepki toplamıştı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da bu açıklamalar karşısında hayrete düştüğünü ifade ederek "Bunu hangi medeni ülkede yaparsanız yapın hakkınızda cinsel taciz soruşturması başlar" dedi.

09:25 - 18/09/2021 Cumartesi
Güncelleme: 09:30 - 18/09/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Şahan Gökbakar ve Celal Şengör
Şahan Gökbakar ve Celal Şengör

Celal Şengör'ün bir öğrencisiyle anısını anlatırken kullandığı, "Eteğini kaldırdım, kalçasına bir tokat attım" ifadesi büyük tepki çekerken, bu sözler sosyal medyada tartışma başlattı. Şahan Gökbakar da bu tartışmalara katılarak bir paylaşımda bulundu.

"HANGİ ÜLKEDE OLURSA OLSUN CİNSEL TACİZDİR"

Gökbakar açıklamasında "Günümüz dünyasında bunu hangi medeni ülkede yaparsanız yapın hakkınızda cinsel taciz soruşturması başlar" dedi.

Şahan Gökbakar açıklamasının devamında ise "Bir kız çocuğu babası olarak bu açıklaması ve pişkinliği karşısında akıl almaz bir hayrete düştüm" diyerek tepki gösterdi. Ünlü komedyen "Bu tavır babacan değildir. Babalar hiçbir koşulda kız çocuklarının eteğini kaldırıp onlara şaplak atamaz" dedi.


#şahan gökbakar
#celal şengör
3 yıl önce