|

Russell Crowe'dan Türk hayranlarını mest eden hareket

Russell Crowe, yapımcısı ve yönetmeni olduğu Son Umut filminin Tv8’de yayınlanacağını şahsi Twitter hesabından tüm dünyaya duyurdu. Geçtiğimiz yıl Türkiye'deki sinema salonlarında izleyicisi ile buluşan filmde Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan da rol alıyor.

Yeni Şafak
14:14 - 2/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:20 - 2/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Russell Crowe, Son Umut isimli filmin bir kısmını Türkiye'de çekti.
Russell Crowe, Son Umut isimli filmin bir kısmını Türkiye'de çekti.

Russell Crowe, yapımcısı ve yönetmeni olduğu Son Umut filminin TV8’de yayınlanacağını şahsi Twitter hesabından tüm dünyaya duyurdu. Tv8'in paylaştığı tweeti retweet'leyen Crowe, Türk hayranlarını mest etti.


Son Umut'un konusu

Avusturalyalı bir çiftçi olan Connor, üç oğlunu da Çanakkale Savaşı'na gönderir. Çanakkale Savaşı'nın ardından Türkiye'ye gelen Connor'ın tek hedefi uzun süredir haber alamadığı oğullarının izini bulmak olur. Connor'ın İstanbul'da başlayıp Çanakkale'ye ve oradan da ülkenin çeşitli yerlerine uzanan bu arayış yolculuğunda en büyük destekçileri Türk subayları Hasan ve Cemal olur. Yönetmenliğini ünlü oyuncu Russell Crowe’un üstlendiği filmin senaryosu Andrew Anastasios ve Andrew Knight ikilisine ait.

Filmin oyuncu kadrosunda Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney ve Isabel Lucas gibi isimlerin yanı sıra Türkiye'den de Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan yer alıyor.

#Son Umut
#Russell Crowe
#Yılmaz Erdoğan
#Cem Yılmaz
6 yıl önce