|

Kadir Gecesi mesajları - Güzel Kadir Gecesi mesajları 2016

Kadir Gecesi nedeniyle mesajlar gelmeye başlıyor. Her ilden ve her bölgeden yetkili kişiler bu özel geceyi anlatan ve iyi dileklerini sunan mesajlar yayınlıyor. Bizler de sizler için Kadir Gecesi mesajı yayımlayanları derledik.

Yeni Şafak
09:47 - 1/07/2016 Cuma
Güncelleme: 10:32 - 1/07/2016 Cuma
Diğer

Kadir Gecesi mesajlarını sizler için hazırladık. Mübarek Kadir Gecesi nedeniyle her yerden güzel Kadir Gecesi mesajları geliyor.










AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.


AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Kadir Gecesinin herkesin kalplerine, gönül dünyasına ışık saçmasını, vicdanların aydınlatmasını, neşe ve huzur getirmesini temenni etti. Özkeçeci, mesajında, "Huzur içinde idrak ettiğimiz, başı rahmet, ortası bereket sonu bağışlanma olan bir Ramazan ayını daha uğurladığımızın habercisi, mübarek Kadir Gecesine kavuşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Ramazan ayı ve içinde barındırdığı müstesna zaman dilimlerinden olan Kadir gecesi, Yüce Mevla'nın biz kullarına birçok lütuf ve ihsanlarda bulunduğu bir mağfiret ve rahmet gecesidir. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. İnanıyorum ki bütün vatandaşlarımız bu gecenin hatırına bir hayır yarışı içine girecek, yoksullarla, mağdurlarla, mazlumlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde olacak ve gecelerin en hayırlısı, dua ve niyazların geri çevrilmediği bu mübarek zaman diliminde, milletimizin, memleketimizin, devletimizin ve tüm dünyanın bu terör belasından kurtulması için dua ve niyazda bulunacaklardır. Bu düşünce ve duygularla Kadir Gecesini tebrik ediyor, Allah'ın rahmetiyle bereketinin yeryüzüne tecelli edeceği bu gecenin, feyiz ve bereketinin, başta milletimizin ve tüm İslam aleminin üstünde olmasını diliyor, sıhhat ve afiyet içerisinde mutlu bir ömür geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.



Dülger: “Kadir Gecesi Bin Aydan Hayırlıdır"

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger mesajında, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı Ramazan-ı Şerif'in son günlerinde KadirGecesi'ne erişmenin heyecan ve coşkusu yaşandığını ifade etti. Dülger, "Bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin, Kilis'imizi, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. Hiç şüphesiz, bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde faydalanılmasını temenni ediyor. Bu düşünce ve duygularla tüm hemşehrilerimin aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyorum" dedi.



Belediye Başkanı Yusuf Özdemir''den, Kadir Gecesi Mesajı

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yayımladığı mesajında, İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ettiğini ifade etti. Başkan Özdemir, “Oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Yüce Kitabımızda bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Dini hayatımızda önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifa ve ebedi mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kur'an'ı Kerim'in o gecede yeryüzü ve beşerle buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.





Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahi af, rahmet ve bereket ayı Ramazan Ayı'nın 26. Günü olan Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan Kadir Gecesi'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.


Kur'an-ı Kerim'in indiği, İslam'da en kutsal ve faziletli gece olan Kadir Gecesi'nin, bin aydan daha hayırlı olduğunu ve Kur'an-ı Kerim'de bu gecenin faziletini belirten müstakil bir süre bulunduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç,“Bin aydan daha hayırlı" bu gecenin ibadet yapılarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.


Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin ülkemize ve bütün İslam âlemine hayır, bereket ve huzur getirmesini dilediğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:


"Ramazan'ın 27.gecesidir. Bu yıl Kadir Gecesi, Cuma'yı Cumartesigününebağlayan gecedir.Aziz hemşerilerim, Kadir Gece'niz mübarek olsun, yuvalarınız ilahi şefkat ve rahmetle dolsun. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin önemini layıkıyla idraketmek, hepimize nasip olsun. Her geceyi Kadir Gecesibilmemiz ve her günümüzü, bu bilinçle olgun bir şekilde unutmadan yaşamamız gerekir. Bu nedenle sevgi ve barış ortamında yaşadığımız güzel ülkemizde ve cennet şehrimizde; bu geceler, duygularımızı tazelememiz için önemli bir vesiledir. Kendimizi dinlememiz ve durup düşünmemiz için önemli bir fırsattır.Kadir Gecesi'nin gönüllerimize manevi hazineler sunmasını diliyor, hepinizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum."





Başkan Özdemir'den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

Gaziantep'in Araban İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı gece olarak bilinen Kadir Gecesinin, barış, huzur, feyiz ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.


Başkan Özdemir, Kadir Gecesinin önemine değinerek, bu gecenin tüm İslam coğrafyasında akan kanın durması, ülkemize barış, huzur, feyiz ve bereket getirmesini temennisinde bulundu. Özdemir, "Kadir gecesine ulaşmanın ve idrak edebilmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Arabanlı hemşehrilerimin, aziz Türk milletinin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin, insanlığa barış, huzur, feyz ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.



Kadir Gecesi nedeniyle mesajlar gelmeye başlıyor. Her ilden ve her bölgeden yetkili kişiler bu özel geceyi anlatan ve iyi dileklerini sunan mesajlar yayınlıyor. Bizler de sizler için Kadir Gecesi mesajı yayımlayanları derledik.



#Kadir Gecesi
#Kadir Gecesi mesajları
#Mesajlar
8 yıl önce