|

"Uluslararası Yoga Festivali" sona erdi

Akçakoca ilçesinde Yoga Akademisi ile Yoga Antrenörler Derneği (YOGAD) işbirliğiyle organize edilen "Uluslararası Yoga Festivali" sona erdi.

Aa
00:00 - 24/03/2014 Pazartesi
Güncelleme: 11:07 - 24/03/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
"Uluslararası Yoga Festivali" sona erdi
"Uluslararası Yoga Festivali" sona erdi

Akçakoca'da bir otelde düzenlenen festivale Amerika, Fransa ve İngiltere'nin aralarında bulunduğu çok sayıda yabancı ülkeden 400'e yakın kişi katıldı.

YOGAD Başkanı Akif Manaf, yaptığı açıklamada, bir festivalin daha mutlu sona erdiğini ve bu festivalin dünyada bir ilk olduğunu söyledi.

"Yoga Akademi yılın her ayı yoga festivali düzenliyor" diyen Manaf, şöyle konuştu:

"Dünyanın dört bir yanından insanlar akın akın Türkiye'ye geliyor. Orjinal yoga sistemi uygulamalarına katılıyor. Çok etkilidir. Herkes son derece mutlu oldu. Açık havada bahar festivalidir. Deniz kıyısında, orjinal yoga sistemini uyguladık. Sağlık için müthiş bir araçtır. Tabi herkes, hemen bir orjinal yoga sistemi yaparak stresi atarak sağlığını geliştirmeye başlıyor. Hem sağlık açısından hem kişisel gelişim açısından orjinal yoga sistemi çok etkili müthiş bir araçtır. Bu festivaller her ay düzenleniyor. Bir sonraki ay tekrar burada Karadeniz'deyiz ve herkesi festivale davet ediyoruz."

Türkiye'nin önünde çok önemli bir yerel seçim sürecinin olduğuna vurgu yapan Manaf, "Bildiğiniz gibi seçimler var. Yoğun çalışmalar var. Seçimlerde doğal olarak stres artıyor. Her parti kendini tanıtıyor ve tabi birçok şey umuyor. İnsanlar geriliyor stresli ortamlar oluşuyor. İster istemez fikir çatışmaları oluyor. Bu ortamda orjinal yoga sistemi çok etkilidir. Hem gevşeyip rahatlamak için hem de doğru seçimler yapmak için orjinal yoga sistemi gerçekten zaruridir. Türkiye halkına büyük katkısı var" dedi.

Festival, çeşitli etkinlikler ve gösterilerle son buldu.

10 yıl önce