|

Anadolu Yakası otelleri, dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor.

Anadolu Yakası otelleri, Avrupa ülkelerinden Amerika’ya, Ortadoğu ülkelerinden Rusya’ya kadar dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor. Mevcut pazarların yanı sıra, bu yıl yeniden canlanan Hintli turistlerin, Anadolu Yakası’na çekilmesi hedefleniyor.

iLAN
13:27 - 13/11/2018 Salı
Güncelleme: 13:31 - 13/11/2018 Salı
Diğer
Hilton
Hilton
Hintli turistlerin, Anadolu Yakası’na çekilmesi hedefleniyor

Anadolu Yakası otelleri, Avrupa ülkelerinden Amerika’ya, Ortadoğu ülkelerinden Rusya’ya kadar dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor. Mevcut pazarların yanı sıra, bu yıl yeniden canlanan Hintli turistlerin, Anadolu Yakası’na çekilmesi hedefleniyor.

Bu yıl beklentilerin üzerinde başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Hilton Garden Inn Canpark Ümraniye Satış ve Pazarlama Direktörü Bahar Aşık Erdin, şunları söyledi:

“Bu yıl Türk misafirlerimizin yanı sıra, Suudi Arabistan, Almanya, Danimarka, Körfez ülkeleri, Amerika, İsveç, Fransa, İngiltere gibi birçok pazardan konuklarımız oldu. 2019 yılının için ilk üç ayına rezervasyonlar almaya başladık. Ayrıca, sağlık turizmi nedeniyle tercih edilen otellerin başında geliyoruz. Gelecek yıl, bu yıldan çok daha başarılı bir yıl olacak” dedi.

İçinde bulunduğumuz Kasım ayı ve Aralık aylarını da değerlendiren Bahar Aşık Erdin, son iki ayda artan toplantı trafiğiyle yerli ve yabancı firmaların organizasyonlarına ev sahipliği yapmakta olduklarını kaydetti.

Hedef ülkelerde, tanıtım ve pazarlama çalışmaları yapıyor

Yurtiçi ve yurtdışındaki fuarların yanı sıra, acentalarla görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Bahar Aşık Erdin, şunları anlattı:

“Ortadoğu, Körfez ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Avrupa ülkeleri, Uzakdoğu gibi hedef pazarlarda bilinirliğimizi arttırmak adına, fuarlara ve acenta görüşmelerine devam ediyoruz. Bu çalışmaların yanında, son dönemlerde Taksim bölgesinde yeniden canlanan Hintli turistleri, Anadolu Yakası’na çekebilmek için çalışmalara başlıyoruz. Yine, son yıllarda pazar payını arttıran Özbekistan başta olmak üzere, Türki Cumhuriyetlere ve Rusya’ya yönelik çalışmalarımıza hız kazandırdık” diye konuştu.

Canpark karma projesinde yer alması, büyük değer katıyor

Canpark yatırım kompleksinin üzerinde yer alan Hilton Garden Inn Ümraniye Canpark, 150 mağazalı bir AVM üzerinde tasarlanmış olması ve 600 yatak kapasitesiyle ülkemizin ve Doğu Avrupa’nın en büyük Hilton Garden Inn oteli olma özelliğini taşıyor.

Hilton standardı ve kalitesini, şehir içi kolay ulaşılabilir lokasyon ile birleştirdiklerini kaydeden Bahar Aşık Erdin, konuşmasına şöyle devam etti:

“Konuklarımıza, 7/24 aynı heyecanla, Hilton standardı ve Türk misafirperverliği ile hizmet veriyoruz. Aynı zamanda günışığı alan toplantı salonları ve restoranlarımız, toplantılar ve buluşmalar için tercih edilirken; misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacakları veya bos zamanlarını değerlendirebilecekleri Canpark Avm ile iç içe olmamız, otelimize büyük değer katmaktadır” şeklinde konuştu.

#anadolu yakası
#Canpark
#Hilton
5 yıl önce
default-profile-img