|

Fethullah Gülen'in darbe itirafı ve halka hakaret videosu izle

FETÖ silahlı terör örgütü lideri Fetullah Gülen darbeyi itiraf etti. FETÖ'nün darbe girişimi ile halkın meydanlara inip müthiş bir direniş göstermesiyle darbe girşimi püskürtüldü. Yayınlanan videoda şehitlere, gazilere ve Türkiye halkına ahmak diyerek hakaret etti. İşte Fethullah Gülen'in darbe itirafı ve halka hakaret videosu izle...

Yeni Şafak
12:21 - 22/07/2016 vendredi
Güncelleme: 09:27 - 22/07/2016 vendredi
Diğer

Fethullah Gülen'in darbe itirafı ve halka hakaret videosu izlemek için haberimize bakınız. ABD'de yaşayan teröristbaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimini kendisinin tertiplediğini itiraf etti. İnternet sitesinde bir video yayınlayan FETÖ lideri, darbeyi püskürten halk için "Varsın bir sürü ahmak bir başarı ele etmiş gibi güle dursun. Düğünler dernekler kursun. O komik durumlarını birer bayram ilan etsinler" diyerek bu işin içinde olduğunu açıkla itiraf etti. En güncel ve son dakika haberleri ve darbe girişimi ile ilgili gelişmeleri yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.



"Hayatta kalanlar keşke diyecek"



İlk gün darbeyi kendisinin planlamadığını söyleyen FETÖ elebaşısı bugün ise darbeyi kendisinin yaptığını itiraf etti. Gülen şu cümleleri kullandı: "Eğer bunlar hayatta kalırlarsa keşke diyecekler ama diyemeyecekler."



Erdoğan'ı yine ölümle tehdit etti



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da ölümle tehdit eden teröristbaşı "o da diğerleri gibi kanalizasyona gidecek" dedi.



Fethullah Gülen'in darbe itirafı ve halka hakaret videosu izle:


Video: Teröristbaşı Gülen darbeyi düzenlediğini itiraf etti



#Fethullah Gülen
#FETÖ
#Darbe girşimi
il y a 8 ans