|

Pembe top hangi hastalığın sembolüdür? 17 Ekim Hadi ipucu sorusu cevabı

17 Ekim akşamı saat 19.30’da oynanacak olan Hadi oyunun ipucu sorusu paylaşıldı. Bu akşam oyunda erken tanı farkındalığından bahsetmek amacıyla Pembe Top Sahada Projesi’nden soru sorulacak. Peki Pembe top hangi hastalığın erken tanı farkındalığının sembolü haline gelmiştir?

Yeni Şafak
13:24 - 17/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:27 - 17/10/2018 Çarşamba
Diğer
Pembe Top Sahada Projesi bugün Hadi ipucu sorusu olarak paylaşıldı.
Pembe Top Sahada Projesi bugün Hadi ipucu sorusu olarak paylaşıldı.

Hadi oyunu bu akşam saat 19.30’da resimli yarışmayla devam edecek. Her gün binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek olan oyunda, Pembe Top Sahada Projesi’ne destek verilecek.

Pembe top hangi hastalığın erken tanı farkındalığının sembolü haline gelmiştir?
Cevap: Meme kanseri

"Pembe Top Sahada" projesi 5'inci kez gerçekleştirilecek

Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası, Turkish Airlines EuroLeague'e de deplasmandaki FC Bayern Münih galibiyeti ile başlayan Anadolu Efes, EuroLeague'in ikinci haftasında Zalgiris Kaunas'ı ağırlayacak. 17 Ekim Çarşamba günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda 20.00'de başlayacak mücadelede Anadolu Efes, Avrupa kupalarında rakibini İstanbul'da dokuzuncu kez konuk edecek. Karşılaşmada "Pembe Top Sahada" projesi de beşinci kez gerçekleştirilecek ve top, projenin gönüllü destekçisi oyuncu Özge Özpirinçci'nin elinden havalanacak.

"PEMBE KIYAFET TERCİH EDEN KADIN BASKETBOLSEVERLERE ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ"

Pembe Top Sahada projesine özel etkinlik, yarışma ve sürprizlere de sahne olacak bu karşılaşmada kadın basketbolseverleri mutlu edecek başka bir uygulamaya da imza atacak. Projeye destek vermek için Sinan Erdem Spor Salonu'na pembe kıyafet ile gelen kadın taraftarlar, maç bileti için ücret ödemeyecek

#Hadi
#Hadi oyunu
#Hadi ipucu
5 yıl önce
default-profile-img