|

Yasin Suresi dinle! Yasin Suresi Arapça okunuşu! Yasin Suresi Türkçe meali

Bugün Mevlid gecesi olması sebebiyle ve İstanbul Beşiktaş'ta hain terör saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimiz için Yasin Suresi okunuyor. Bu yazımızda Yasin Suresi Türkçe ve Arapça okunuşunu ve Yasin Suresi videosunu sizlerle paylaştık.

17:11 - 11/12/2016 Pazar
Güncelleme: 15:35 - 23/10/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Yasin Suresi
Yasin Suresi
Yasin suresi dinlemek ve okumak için
nin Türkçe meali ile Arapça okunuşunu sizlerle paylaştık. Ülkemizde ve bazı İslam ülkelerinde Osmanlı Devleti padişahı II. Selim'den itibaren Mevlid Gecesi kutlanmaktadır. Kandil ismide camilere asılan kandillerden almaktadır.

Dün akşam gece saatlerine doğru Vodafone Arena'da Beşiktaş Bursaspor maçı sonrası henüz kesinleşmemiş ancak okların PKK'yı gösterdiği kalleş saldırı sonucu 38 şehidimiz ve 166 yaralımız bulunmaktadır. Ülkemizde bir günlük milli yas ilan edildi ve tüm camilerde şehitler için hatimler okunacaktır.

Yasin suresi, kavmine nasihat eden, sonunda kavmi tarafından öldürülen ve Yüce Allah tarafından cennete sokulan mü'min davetçi Habîbu'n-neccâr'ın durumunu anlatır. Onu öldürenleri, Yüce Allah mühlet vermeksizin öldürücü ve yok edici şiddetli bir sesle cezalandırmıştır.

Bu akşam Yasin Suresi okumak ve dinlemek isteyenler için bu yazımızda Yasin Suresi Arapça okunuşu ve Yasin Suresi Türkçe mealini sizlerle paylaştık.









Yasin Suresi Arapça okunuşu:


#Yasin Suresi
#Yasin Suresi oku
#Yasin Suresi dinle
#Yasin Suresi Türkçe meali
7 yıl önce