|

Yaz İçin Püf Noktaları

Yazları havaların da ısınmasıyla birlikte mevsimsel bazı problemlerle karşılaşabiliyoruz. Mevsim sıcaklarıyla baş etmek, hayatı kolaylaştırmak için çeşitli ipuçlarına ihtiyacımız oluyor. Meyve lekeleri, problem çıkaran kıyafetler ve daha birçok sorunla karşılaşabiliyoruz, tüm bunlarla ilgili çözümleri sizin için derledik.

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 23:43 - 22/06/2018 Cuma
Diğer
Türk Telekom
Türk Telekom

Sıcaklar bastırınca ayakkabılardaki değişimler kaçınılmaz oluyor, kışlık ayakkabılar rafa kalkıyor yerini sandaletler alıyor. Sandaletler şık ve kurtarıcı parçalar ama ayaklarımızın su toplaması büyük bir kabus olabiliyor. Bunun için sandaletlerinizi evde çoraplarla giyip fön makinesiyle ayaklarınızı ısıtın, uyguladığınız sıcak hava sandaletinizi yumuşatacak ve açacak. Yaz deyince ilk aklımıza gelenlerden olan beyaz tshirtler en kurtarıcı parçalardan fakat çıkmayan ter lekesi biraz can sıkıcı olabiliyor. Bunun için eşit miktarda limon ve suyu karıştırıp bir sprey şişesine doldurun. Bu karışımı tshirtlerin lekeli bölgelerine ıslanana kadar sıkın. Lekeli bölgeyi birbirine sürttükten sonra 1 saat bekletip makineye atın, leke uçtu bile. Yazın deniz, havuz derken suyla çok haşir neşir oluyoruz, suya düşen telefon vakalarıyla çokça karşılaşıyoruz. Bu gibi durumlarda kedi kumu probleminizi çözebilir. Sim kart ve bataryayı çıkarıp telefonu çorabın çorabın içine yerleştirin. Çorabın ağzını bağlayın ve kedi kumunun içine gömün. 3 gün sonra telefonunuzdaki su tamamen yok olacaktır.

İnternet paketlerinin yetmemesi sorunu! Yazın bol bol çekilen fotoğrafları paylaşmak, gece geç saatlere kadar sosyal medyada gezinmek gibi birçok neden internet paketlerinin erkenden tükenmesine sebep oluyor. Bunun için çözümü biz değil Türk Telekom üretmiş, tüm detaylar linkte.


#türk telekom
#yaz
#fırsat
6 yıl önce
default-profile-img