|

Alternatif tatilde dünya lideri HalalBooking.Com

Advertorial
00:00 - 13/05/2014 Salı
Güncelleme: 15:20 - 13/05/2014 Salı
Yeni Şafak
Alternatif tatilde dünya lideri HalalBooking.Com
Alternatif tatilde dünya lideri HalalBooking.Com

Seyahat severler artık gidecekleri otellerin kendi inanç ve değerlerine sahip olmasını istiyorlar. Pek çok muhafazakâr aile diledikleri gibi bir otel bulma konusunda sorun yaşıyor ya da böyle bir otelin varlığından bile haberdar olmuyor.

tatil sektöründe
Online Satış yapan küresel bir web sayfası haline dönüşmüş ve son teknoloji ürünü Online Rezervasyon Sistemi sayesinde, aile ve grup rezervasyonlarında, çocukların yaşları ve oda kapasiteleri göz önüne alınıp, tatiliniz %100 doğrulukta 30 farklı para birimi ile ücretlendiriliyor. Müşterilerine 'En İyi Fiyat Garantisi' ve 'Anlık Rezervasyon Onayı' hizmetlerini sunmakla beraber, 15 ülkede kurduğu yerel çağrı merkezleri sayesinde birçok farklı dilin konuşulduğu 50 den fazla ülkeye de hizmet vermekte.
Özellikle 'Tebdil-i mekânda ferahlık var' deyip
tatil planları
yapanlar fakat konaklama noktasında sıkışıp kalanlar için
online rezervasyonlarını güvenle yapabilecekleri son teknoloji ürünü olan küresel bir web sitesi. Çünkü
'un sunduğu tüm tesisler ve hizmetleri İslami normlara uygun.
Tatil
köylerinde ve şehir otellerinde alkol satışı bulunmamakla birlikte, bay ve bayanlara özel ayrı yüzme havuzları ve plajlar, sağlık merkezleri ve spa hizmetleri sunulmakta.
Avrupa'da ve dünyada alternatif turizmin öncüsü olarak müşterilerine kendi değerlerini ve inançlarını ödün vermeden kumlu plajları ve Akdeniz'in berrak sularında güneşin tadını çıkarmak için
tatil paketleri
yardımı ile dinlenmek için izin veriyor.
'da her bir otellerin bazıları lüks tasarımları ve kaliteli yemekleri, bazıları butik stilleri ve İslami ortamları, bazıları da bölgenin en iyi sağlık, tedavi ve spa merkezlerine sahip olmaları nedeniyle seçiliyor.
'da Mevcut Tatil Kategorileri
– Muhafazakâr aileler için Deniz Otelleri
– Helâl kahvaltılı ve Alkolsüz içecekli Oteller
– İslam Tarihi – Kültür Turları ve Gezileri
– Alkolsüz Termal Kaplıcalar ve Spalar
– Gözlerden uzak yüzme havuzlu Lüks Villalar
Alternatif Tatil
Online Rezervasyon hizmetleriyle Bağımsız Helâl Turizm sektöründe uzmanlaşmış ve Dünya'nın lider şirketi konumuna gelen
işte tam da bu noktada size hizmet veriyor. Seyahat ve turizm sektöründe yöneticilik tecrübesi olan, ileriyi gören işadamlarının 2009 yılında bir araya gelmesi Aile ve inanç değerlerinize uygun tatiller oluşturma vizyonu ile sunduğu kolay Online Rezervasyon hizmetini sizlerde çok seveceksiniz.
10 yıl önce
default-profile-img