|

PSG Barcelona maçı hangi kanalda? PSG Barça canlı skor takibi

PSG Barcelona maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek? UEFA Şampiyonlar Ligi soon 16 turu ilk maçında Fransız ekibi Paris Saint Germain (PSG) ile İspanyol devi Barcelona kozalarını paylaşıyor. Bu akşamki zorlu mücadelenin canlı skor takibini, hangi kanalda canlı yayınlandığını ve maçtan son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:25 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 23:32 - 14/02/2017 Salı
Diğer
PSG Barcelona maçı hangi kanalda?
PSG Barcelona maçı hangi kanalda?

PSG Barcelona maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte futbolseverlerin merak ettiği bu sorunun yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizde paylaşıyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Paris Saint Germain (PSG) evinde Barcelona'yı konuk ediyor. İki güçlü ekibin bu karşılaşmasını TRT 1 kanalı canlı olarak yayınlıyor. 22.45'te başlayacak mücadeleden tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz.




Alaves maçı öncesi sakatlanan Arda Turan Barcelona'da forma giyemeycek. Katalanlarda ayrıca Javier Mascherano'nun sakatlığı bulunuyor. Aleix Vidal'in ise son maçta ayağı kırılmış ve sezonu kapatmıştı.



PSG'de Thiago Motta sarı kart cezası nedeniyle Barcelona'ya karşı forma giyemeyecek. Pastore ve Verrati'nin ise sakatlıkları bulunuyor. Maçta oynayıp oynamayacakları henüz belli değil.



Barcelona Şampiyonlar Ligi C Grubu'nu 15 puanla Manchester City önünde lider tamamlayarak gruptan çıkmıştı. Katalanlar grupta tek mağlubiyetini Manchester City deplasmanında almıştı.



Fransa Ligi'nde Monaco'nun ardından ikinci sırada bulunan PSG ise Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu Arsenal'in ardından 12 puanla 2. sırada tamamlamıştı. PSG 6 maçta 3 galibiyet, 3'te beraberlik almıştı.




Barcelona'nın PSG kadrosu


Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti ve Mathieu.



Devler Ligi heyecanı başlıyor


UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu heyecanı oynanacak Benfica-Borussia Dortmund ve Paris Saint-Germain-Barcelona karşılaşmalarıyla başlayacak.



Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı yarın ve 15 Şubat Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Turun son maçları ise 21-22 Şubat tarihlerinde oynanacak. Çeyrek finale yükselen takımlar ise, 7-8 Mart ve 14-15 Mart tarihlerinde oynanacak rövanş karşılaşmalarıyla belirlenecek.


UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:



Yarın


22.45 Benfica - Borussia Dortmund


22.45 Paris Saint-Germain - Barcelona



15 Şubat Çarşamba


22.45 Bayern Münih - Arsenal


22.45 Real Madrid - Napoli



21 Şubat Salı


22.45 Bayer Leverkusen - Atletico Madrid


22.45 Manchester City - Monaco



22 Şubat Çarşamba


22.45 Porto - Juventus


22.45 Sevilla - Leicester City


#Paris Saint-Germain
#PSG
#Barcelona
#Canlı skor
#Canlı izle
#maç hangi kanalda
7 yıl önce