|

Başbakan: Bunların tek derdi Erdoğan'ı indirmek

Başbakan Yıldırım, Giresun'da vatandaşlara hitap etti. Muhalefetin tek derdinin birleşip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı indirmek olduğunu belirten Yıldırım, "Muhalefetin ayarı bozuldu. Adına millet ittifakı dediler, millet ittifakı ile seçilen cumhur ittifakına iftira atmaya başladılar" dedi. Yıldırım ayrıca, "Cumhur İttifakı Pensilvanya'dan, Kandil'den işaret almaz, işareti sadece milletten alır" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak
14:40 - 31/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:07 - 31/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Başbakan Binali Yıldırım
Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, Giresun'da önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"CHP milletin kararını hiçe sayıyor. Parlamenter sisteme döneceğiz. CHP atıp tutuyor. İnce, atıp tutuyor bu kadar vaat veriyor ama diyorlar ki, parlamanter sisteme döneceğiz. Parlamenter sistemde Cumhurbaşkanı'nın yetkisi mi var ki? Neyi vaat ediyorsun?

"Cumhur ittifakı sadece milletten işaret alır"

Milletin kendilerine inanmadıklarını görünce bu muhalefetin ayarı bozuldu. Adına millet ittifakı dediler, millet ittifakı ile seçilen cumhur ittifakına iftira atmaya başladılar. Şunu bir kez daha buradan ilan ediyorum; Cumhur İttifakı Pensilvanya'dan, Kandil'den işaret almaz, işareti sadece milletten alır.

Giresun'a bugüne kadar 18 milyar lira yatırım yaptık. Dört dörtlük bir Giresun Stadyumu yapacağız. Mevcut eski stadyumu da millet bahçesi yapacağız."

#Başbakan
#Yıldırım
#Giresun
6 yıl önce