|

ÖZET: Napoli 3-1 Torino maç sonucu

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 8. haftasında Napoli, Torino ile karşı karşıya geldi. Diego Armando Maradona Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 3-1 kazanan ev sahibi ekip 3 puanı hanesine yazdırdı. Napoli'ye üç puanı getiren golleri Anguissa (2) ve Kvaratskhelia kaydetti. Torino'nun tek golü 44. dakikada Antonio Sanabria'dan geldi. Napoli - Torino mücadelesinin özet görüntülerini haberimizden izleyebilirsiniz.

09:06 - 2/10/2022 Pazar
Güncelleme: 09:13 - 2/10/2022 Pazar
Yeni Şafak
Napoli Torino maç özeti
Napoli Torino maç özeti

İtalya Ligi 8. hafta karşılaşmasında lider Napoli, sahasında Emirhan İlkhan'ın takımı Torino ile karşılaştı. Napoli - Torino maçının özetini haberimizde bulabilirsiniz.

Napoli - Torino mai sonucu | Özeti

Lige iyi giriş yapan Napoli, evinde ağırladığı Torino'yu 3-1 mağlup ederek, puanını 20'ye çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Serie A'da bu sezon henüz yenilgi yüzü görmeyen Napoli, galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Napoli'de forma giyen Fenerbahçeli eski futbolculardan
Kim Min-Jae
90 dakika sahada kalırken,
Eljif Elmas
80. dakikada oyuna dahil oldu. Torino'nun Beşiktaş'tan renklerine bağladığı
Emirhan İlkhan
ise maçı kulübede tamamladı.

Torino puan durumu

Sezona iyi başlayan ama son haftalarda kötü sonuçlar alan Torino ise üst üste 3. yenilgisini yaşadı. Torino, 10 puanla 9. sırada yer aldı.

  • İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 8. haftasında Roma, geriye düştüğü maçta Inter'i deplasmanda 2-1 yendi. Inter ise 12 puanla 7. sırada kaldı ve bu haftaki maçını kazanan lider Napoli'nin 8 puan gerisine düştü.




#Napoli
#Torino
#Serie A
2 yıl önce