|

Sivasspor Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri

Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Ara döneme girmeden hemen önce zirveye bir adım daha yaklaşmak isteyen Beşiktaş, rakibi Sivasspor’u yenmek istiyor. Saat 16.30’da başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte Sivasspor Beşiktaş canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
16:27 - 23/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:33 - 23/12/2017 Cumartesi
Diğer
Süper Lig'de Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Maç saat 16.30'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek.
Süper Lig'de Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Maç saat 16.30'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek.

Sivasspor Beşiktaş maçı canlı anlatımı ve canlı skoru Yeni Şafak’ta. Ligde geçen hafta Osmanlıspor'u 5-1 yenerek puanını 30'a yükselten Beşiktaş, zirvenin 3 puan gerisinde averajla 4. sırada yer alıyor. Siyah-beyazlı ekibin ligde 8 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 6 beraberliği bulunuyor. Bu hafta Sivasspor’u yenmek isteyen Beşiktaş’ın maçı beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte Sivasspor Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri.

Sivasspor Beşiktaş yayın bilgileri

Beşiktaş deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Maç ise beIN Sports ekranlarından izlenecek.

Sivasspor Beşiktaş maçı istatistikleri

İki takım Süper Lig'de 22 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçların yarısından galip ayrılırken, Demir Grup Sivasspor altı galibiyet aldı (5B).

Beşiktaş dört maçtır Sivasspor'u yeniyor ve bu eşleşmedeki en uzun galibiyet serisine imza atmış durumda.

Sivasspor, kendi evinde Beşiktaş ile oynadığı 11 lig maçının sadece ikisini kazanabildi ve yedisinde mağlup oldu (2B). Sivasspor, Süper Lig'de birden fazla kez iç sahada karşılaştığı rakipleri arasında en düşük galibiyet yüzdesini Beşiktaş'a karşı elde etti (.2).

Beşiktaş, Süper Lig'de son sekiz maçta yenilmedi (4G 4B).

Beşiktaş son iki deplasman maçında sahadan beraberlikle ayrıldı. Siyah beyazlı ekibin Şenol Güneş döneminde arka arkaya üç deplasman maçını galibiyetsiz geçtiği bir serisi yok.

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de topa en fazla sahip olan (%60) ve Galatasaray ile birlikte rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan takım (maç başına 24.6).

Sivasspor'un Süper Lig'de kalesinde gördüğü son dokuz golün beşi maçların 77. dakikaları ve sonrasında geldi.

Sivasspor'un iç sahada kalesinde gördüğü son altı lig golünün üçü penaltılardan geldi.

Beşiktaş bu sezon ligde en fazla kafa golü atan (8) ve en az kafa golü yiyen (1) takım. Sivasspor ise Beşiktaş'ın ardından kafa ile en fazla gol bulan dört takımdan biri (6). İki takım da bu sezon attığı gollerin %29'unu kafa ile buldu; ki bu, ligin en yüksek oranı.

Beşiktaş'ın bu sezon deplasmanda attığı gollerin tamamı ceza sahası içinden geldi (11).

Beşiktaş bu sezon çektiği ve karşıladığı şutların kalitesine göre, gol atma beklentisi en yüksek (34.1), gol yeme beklentisi ise en düşük (14.7) takım. Beşiktaş bu sezon 34.1 gol atması beklenirken 28 golde kaldı ve 6.1'lik bu fark ile Karabükspor'un ardından (7.4) ligin ikinci sırasında yer alıyor.

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Sivasspor'a attığı son üç golün ikisi Oğuzhan Özyakup'tan geldi.

Arouna Kone, Sivasspor'un Süper Lig'de attığı son yedi golün beşine direkt katkıda bulundu (dört gol, bir asist).

Kone aynı zamanda bu sezon ligde attığı sekiz golle Sivasspor'a dokuz puan kazandırdı. Ligde sadece iki oyuncu takımına Kone'den daha fazla puan kazandırabildi (Adis Jahovic 14, Burak Yılmaz 10).

Sivasspor'un ligde attığı son dört golün üçünün asisti Emre Kılınç'tan geldi. Emre'nin asist yaptığı goller Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor'a atılmıştı.

Alvaro Negredo, son altı resmi maçta dokuz gole katkıda bulundu (yedi gol, iki asist). İspanyol golcü, Beşiktaş formasıyla ilk 17 resmi maçında üç gol katkısı yapabilmişti (bir gol, iki asist).


#Sivasspor
#Beşiktaş
#Canlı izle
6 yıl önce