|

2. Lig ekibi 1. Lig takımını yendi

Manavgat ilçesinde kamp yapan Rusya'nın 2. Lig ekiplerinden Shinnik Yaroslavl, Romanya 1. Lig takımlarından Universitatea Cluj'u hazırlık maçında 3-1 mağlup etti.

Yeni Şafak
19:47 - 26/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 20:48 - 26/01/2015 Pazartesi
AA
Starlight Otel Tesisleri'nde yapılan maçı, Ahmet Tabur, İlker Duran ve Eren Sönmez hakem üçlüsü yönetti. 


Karşılaşmada, Rus ekibin gollerini 14. dakikada Nikita Malyarov, 68. dakikada Nikolay Vovk ve 84. dakikada Artur Rylov kaydetti. Romanya ekibinin tek golünü ise 90. dakikada penaltıdan Raul Ciupe attı.


Cluj 10 kişi kaldı

Universitatea Cluj takımından Vasilica Cristocea'nın 31. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı karşılaşma, Rus ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.


Universitatea Cluj Teknik Direktörü George Ogararu, maç sonrası yaptığı açıklamada, Antalya'daki kampın iyi geçtiğini söyledi. Hazırlık maçının sonucunun kendileri için önemli olmadığını vurgulayan Ogararu, "Maçın sonucundan çok, hazırlığa önem verdik. Burada futbolcularımızın durumunu gördük. Romanya Ligi'nde 11. sıradayız. Ligi 6 ile 8. sıralar arasında bitirmeyi hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 


Romen teknik adam, Türk futbolunu yakından takip ettiğini dile getirerek, "Türk futbolu çok iyi. Çok yetenekli futbolcular var. Türkiye, iyi bir milli takıma sahip. Ayrıca arkadaşım olan Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt, Türk takımlarında oynuyor. Bu sayede hem arkadaşlarımı hem de Türk futbolunu yakından takip ediyorum" dedi.
#Manavgat
#hazırlık maçı
#Shinnik Yaroslavl
#Universitatea Cluj
#Futbol
#George Ogararu
9 yıl önce