|

450 bin euroya alındı şimdi değeri 6 milyon euro

Beşiktaş'ın iki buçuk sene önce Hamburg'dan kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de gösterdiği performansla bonservis değerini katlarken, Avrupa'da da dev kulüplerin radarına girmeyi başardı.

Yeni Şafak
14:55 - 9/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:11 - 9/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Tolgay Arslan bu sezon Beşiktaş formasıyla 9'u ilk 11 olmak üzere 15 maçta forma giydi.
Tolgay Arslan bu sezon Beşiktaş formasıyla 9'u ilk 11 olmak üzere 15 maçta forma giydi.

2014-2015 sezonunun devre arasında Bundesliga'nın Hamburg takımından 450 bin euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan 27 yaşındaki Tolgay Arslan dikkat çeken performansı sonrası değerini katladı.

Almanya kaynaklı Transfermarkt'in verilerine piyasa değerini 450 bin eurodan 6 milyon euroya yükselten Tolgay, Avrupa'nın dev kulüplerini de peşinden koşturmayı başardı.



Tottenham da peşinde

Adı İtalya'dan Milan, Napoli, Lazio ve Inter'le anılan Tolgay Arslan'a son olarak Premier Lig'den Tottenham Hotspur'un talip olduğu ve İngiliz ekibinin başarılı oyuncu için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi.

Sarri'yi kendine hayran bıraktı

Napoli'nin teknik direktörü Maurizio Sarri, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'la İstanbul'da oynadıkları maçın ardından Tolgay Arslan'dan övgüyle bahsetmişti. Sarri 1-1 berabere biten maçın arından "Tolgay'ın futboluna hayran kaldım" ifadelerini kullanmıştı.

Liverpool maçında dikkatleri üzerine çekti

Tolgay Arslan ilk olarak Avrupa kulüplerinin dikkatini Beşiktaş'ın Liverpool'u penaltılarla Avrupa Ligi'nden elediği maçta çekmişti.

2015 yılında oynanan bu mücadelede Tolgay, harika performansını şık da bir golle süslemişti.




#Beşiktaş
#Tolgay Arslan
6 yıl önce