|

Advocaat'tan Fenerbahçe'ye golcü tavsiyesi

Forvet sıkıntısı için ilaç gibi öneri Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Dick Advocaat'tan geldi. Hollandalı çalıştırıcının, eski öğrencisi Halil İbrahim Dervişoğlu'na kefil olduğu ifade edildi.

Yeni Şafak
11:08 - 26/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:17 - 26/07/2018 Perşembe
Diğer
Dick Advocaat
Dick Advocaat

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye, eski hocası Dick Advocaat'tan golcü tavsiyesi geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre Hollandalı çalıştırıcı eski takımı Sparta Rotterdam'da forma giyen ve bu sezon A Takım'a yükseltilen Halil İbrahim Dervişoğlu'nun Fenerbahçe için faydalı olacağı konusunda referans verdi, "Halil'i alırsanız gelecek kaygınız olmaz" dedi.

Geçen sezon 21 gol kaydetti

Stili ile Fenerbahçe'nin sezon başında Suudi Arabistan'a sattığı Brezilyalı Fernandao'ya benzetilen 18 yaşındaki oyuncunun daha hızlı olduğuna da vurgu yapıldı.

Geçen sezon genç takımda 26 maçta 21 gollük performansla dikkat çeken Halil'in, sarı-lacivertlilere 500 bin euroya mal olacağı bildirildi. Bu transfer için ilk temaslarını kuran Fenerbahçe, oyuncuyu ve kulübünü ikna etti ancak baba engeline takıldı.

  • Genç oyuncunun babası, 18 yaşındaki oğlunun Türkiye'ye gelmesine soğuk bakarken, Sportif Direktör Comolli'nin bu sorunu çözmeye çalıştığı öğrenildi.

#Fenerbahçe
#Dick Advocaat
6 yıl önce