|

Alay konusu konusu oldu!

Avrupa'da geçen sezonun en centilmen olması nedeniyle Avrupa Ligi'ne alınan West Ham, Slaven Biliç yönetiminde 5 maçta 3 kırmızı kart gördü, Hırvat teknik adam da son karşılaşmada tribüne gönderildi. Bu durum İngiltere'de alay konusu oldu.

Yeni Şafak
15:22 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 12:36 - 31/07/2015 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham'a giden Slaven Biliç zor günler geçiriyor. Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda Malta takımı Birkirkara'yı ancak penaltılarla eleyen Biliç'in talebeleri üçüncü ön eleme turunda sahasında Romanya'nın Astra takımıyla 2-2 berabere kaldı. İngiliz ekibi 2-0 öne geçse de üstünlüğünü koruyamadığı gibi Biliç tribüne gönderildi.



Biliç'li West Ham United hırçınlığı ve gördüğü kartla nedeniyle Ada'da topun ağzında. Londra ekibinin bu sezon oynadığı 5 mücadelede 3 oyuncusu ve teknik direktörü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Üstelik West Ham United'ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmesinin gerekçesi geçen sezon en centilmen takım olması. UEFA, Londra ekibinin fair play davranışları sebebiyle UEFA Avrupa Ligi'ne 1. ön eleme turundan katılmasına karar vermişti. Buna karşın, bordo-mavili takım şimdiden 5 maçta 3 kırmızı kart gördü, üstüne menajer Slaven Biliç de oyundan atıldı



#Slaven Biliç
#West Ham United
#Birkirkara
9 yıl önce