
33 yaşındaki Iniesta sezon sonu Barcelona'dan ayrılacağını açıklamıştı.
Galatasaray'da başkan adaylarından Ali Fatinoğlu, Barcelona'nın yıldızı Adreas Iniesta'nın transferiyle ilgili görüşmelerde bulunduğunu ancak yetkisi olmadığı için imzayı attıramadığını açıkladı.
Ali Fatinoğlu katıldığı programda projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Fatinoğlu'nun Iniesta hakkında sözleri dikkati çekti.
Radyospor'a konuşan Ali Fatinoğlu, yıldız futbolcu için girişimlerde bulunduğunu, şu sözlerle açıkladı;
"Iniesta'yı 8 milyon euroya bitirecektik"
- "Ben 1,5 aydır Galatasaray’a yapacağım dünya çapındaki transferleri görüşüyorum. Dün akşam telefonlar geldi, menajer Bayram Tutumlu açıklama yaptı diye. Bayram Tutumlu, 'Ali Fatinoğlu ile 1 aydır sürekli kontak halindeyim. Çok iyi bir Galatasaraylı olduğu kesin. Galatasaray'ın parasına ihtiyacı yok gerekirse verir de' dedi. Doğru söylüyor. Kendisine kırgınım. Bunları seçimden evvel açıklamak istemiyordum. Ama artık herkes öğrendi. Yaklaşık 2 aydır dünya çapındaki büyük menajerlerle görüşüyorum. Uluslararası alandaki futbolcuların fiyatlarını öğrenmek amacındaydım. Çok iyi bir bilgi havuzuna sahip oldum. Bayram Tutumlu beni aradığında, Andres Iniesta’yı getirebileceğini söyledi. Iniesta’yı 6 milyon euroya alacaktım, 2 milyon da kulübü istiyormuş. 8 milyona işi bitirecektik. Yetkili olmadığım için imzayı attıramadım. Çin’den teklif aldı. Fiyatı yükselterek alalım diyoruz ama Iniesta’yı kaçırdık. Ben bunu seçim malzemesi yapmak istememiştim ama artık duyuldu. Zaten transferleri başkan olduktan sonra İmparatorumuz Fatih Terim'in önüne getirip bu futbolcuları, bu paralara buldum diye bir dosya sunmayı düşünüyorum. Ama satın alınacak futbolcuyu beraber çalışacağı teknik direktör seçer."
#Galatasaray
#Andreas Iniesta







