|

Aubameyang: Artık Real Madrid'i konuşmamalıyız

Borussia Dortmund'da forma giyen Gabonlu yıldız oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'nın açılış maçında attığı golden sonra konuştu. Yıldız futbolcu Real Madrid ve Çin'le ilgili transfer iddialarına yanıt verdi.

Yeni Şafak
11:02 - 15/01/2017 Pazar
Güncelleme: 11:25 - 15/01/2017 Pazar
Yeni Şafak
Aubameyang açılış maçında ağları sarsmayı başardı.
Aubameyang açılış maçında ağları sarsmayı başardı.

2017 Afrika Uluslar Kupası'nın ilk maçında Gabon ile Gine-Bissau ile 1-1 berabere kaldı.



Başkent Libreville'de oynanan karşılaşmada Gabon'un golünü 54. dakikada takım kaptanı Pierre-Emerick Aubameyang, Gine-Bissau'nun golünü ise 90+1. dakikada Juary Soares kaydetti.



Maç sonu açıklamalarda bulunan Aubameyang, Real Madrid ve Çin'e transferi ile ilgili iddialara samimi yanıtlar verdi. Borussia Dortmund'da mutlu olduğunu belirten Gabonlu yıldız röportajında şöyle konuştu.


  • "Şu an için Dortmund'da kalmak istiyorum. Artık Real Madrid'e transfer söylentilerini konuşmamalıyız bence. Çünkü bunu konuşmanın zamanı değil. Kendimi Dortmund'da iyi hissediyorum. Bayern, Barça ya da Real Madrid kadar olamasak da iyi kulüplerden biriyiz. Ligde şampiyon olmak bizim için çok iyi olur. Umarım bunu başarabiliriz."


Yıldız futbolcu Çin'den yıllık 41 milyon euroluk teklif geldiği iddialarına ise şöyle yanıt verdi:


  • "Tatildeydim, uyuyordum. Kardeşim aradı. Dedim ki neden beni bu kadar erken bir saatte arıyorsun. O da bana alacağın yıllık ücreti gördün mü dedi. Ne anlatıyorsun sen, internetten bakacağım dedim. Bu beni gerçekten eğlendirdi. Sizi transfer etmek için böyle bir ücretin ortaya atılması elbette ki herkesi memnun eder. Ama bu doğru mu yanlış mı? Sorulması gereken soru bu. Ben dikkate almadım çünkü öncelikli hedeflerim var."



#Pierre Emerick-Aubameyang
#Borussia Dortmund
#Gabon
7 yıl önce