|

Badou Ndiaye Trabzonspor yolunda

Avrupa mücadelesi veren Trabzonspor'un Osmanlıspor'da forma giyen yıldız orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile prensipte anlaştığı ve imzaların lig bitince atılacağı bildirildi.

Yeni Şafak
10:09 - 7/04/2017 Cuma
Güncelleme: 10:17 - 7/04/2017 Cuma
Diğer
Ndiaye bu sezon forma giydiği 36 maçta 7 gol kaydetti.
Ndiaye bu sezon forma giydiği 36 maçta 7 gol kaydetti.

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Başkan Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer sezonunu erken açtı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Usta'nın talimatıyla görüşmelere erkenden başlayan bordo-mavililer, ilk takviyeyi orta sahaya yapıyor. Anlaşmaya varılan isim ise Badou Ndiaye.

Devre arasında da Trabzonspor'un çok istediği ancak Osmanlıspor'un yerine adam alamayınca transferine onay vermediği 27 yaşındaki Ndiaye bu kez Trabzonsporlu olacak. Karadeniz ekibi, orta sahanın merkezinde hücuma dönük görev yapan Senegalli futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardığı belirtildi.

Ndiaye bordo-mavili formayı giymeyi kabul ederken, lig biter bitmez imzaların atılacağı ifade edildi.

Takas artı para formülü

1 senelik sözleşmesi kalan Ndiaye'nin bonservisi ise takas artı para formülüyle alınacak. Trabzonspor'un başkent ekibinde kiralık oynayan Aykut Demir'in yanı sıra bazı oyuncuları Osmanlıspor'a önereceği, üzerine de para ödeyeceği öğrenildi.


#Badou Ndiaye
#Osmanlıspor
#Trabzonspor
7 yıl önce