|

Bayern Münih buldozer gibi!

Bundesliga'da lider Bayern Münih, deplasmanda VfL Wolfsburg'u 6-1'lik skorla yendi. 1-0 yenik duruma düşen Bavyera ekibinin geri dönüşü muhteşem olurken üst üste 16. galibiyetini aldı. Augsburg'da forma giyen Halil Altıntop'da günü boş geçmedi.

Aa
00:00 - 8/03/2014 Cumartesi
Güncelleme: 19:53 - 8/03/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Bayern Münih buldozer gibi!
Bayern Münih buldozer gibi!

Volkswagen Arena'da oynanan karşılaşmada VfL Wolfsburg Naldo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekip 26. dakikada Xherdan Shaqiri'nin golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 tamamlandı. Maçın ikinci yarısında Thomas Müller (2), Mario Mandzukic (2) ve Franck Ribery ile 5 gol atan konuk ekip 6-1 gibi farklı bir skorla sahadan ayrıldı.

Ligde üst üste 16. galibiyetini alan ve bu sezon oynadığı 24. karşılaşmada da yenilmeyen Bavyera ekibi 68 puanla liderliğini sürdürdü. VfL Wolfsburg ise 39 puanla beşinci sırada kaldı.

Halil Altıntop'tan gol

Borussia Mönchengladbach, sahasında FC Augsburg'a 2-1 yenilerek son haftalardaki düşüşünü sürdürdü. Augsburg'un golleri 35. dakikada Halil Altıntop ve 85. dakikada Tobias Werner'den gelirken, ev sahibi ekibin tek golünü 5. dakikada Raffael kaydetti. Borussia Mönchengladbach son 8 maçta galibiyet alamazken, FC Augsburg da son 7 deplasman maçından yenilgi almadan döndü. Halil Altıntop ise bu sezon sekizinci golüne imza attı. FC Augsburg 38 puanla altıncı sıraya yükselirken, 36 puanda kalan Borussia Mönchengladbach sekizinci sırada yer alıyor.

Hakan Hamburg'a yetmedi

Bu sezon alt sıralardan çıkamayan Hamburg, sahasına Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Konuk ekibin Alexander Madlung'un golüyle 29. dakikada öne geçtiği maçta Hamburg, Zoua'nın ceza sahasında düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu durumu 1-1 yaptı. Maç bu skorla sona erdi.

Korkut'la Hannover gülemedi

Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover 96, ligin güçlü ekiplerinden Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kaldı. Hannover takımı 26 puanla 11. sıradaki yerini korurken, Bayer Leverkusen 44 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Bundesliga'da bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

VfL Wolfsburg-Bayern Münih: 6-1

Hannover 96-Bayer Leverkusen: 1-1

Schalke 04-Hoffenheim: 4-0

Borussia Mönchengladbach-FC Augsburg: 1-2

VfB Stuttgart-Eintracht Braunschweig: 2-2

Hamburg-Eintracht Frankfurt: 1-1

10 yıl önce