|

Bielsa imzayı attı bir gün sonra vazgeçti

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, Arjantinli teknik adam Marcelo Bielsa ile anlaşmaya varıldığını açıklamıştı. Ancak İtalyan basınında yer alan haberlere göre tecrübeli teknik adam, son anda kontrat şartlarını bahane ederek anlaşmayı sonlandırdı.

Yeni Şafak
12:14 - 8/07/2016 Friday
Güncelleme: 09:49 - 8/07/2016 Friday
Yeni Şafak
Marcelo Bielsa, Lazio'da bir gün çalıştıktan sonra istifa etti.
Marcelo Bielsa, Lazio'da bir gün çalıştıktan sonra istifa etti.

Dün Lazio ile anlaşan Marcelo Bielsa bugün istifa etti. Futbol dünyasında 'deli' lakabıyla tanınan tecrübeli teknik adamın kulüple kontrat ve transfer konularında anlaşmazlığa düştüğü ifade edildi.



İtalyan basınının son dakika olarak geçtiği habere göre İtalyan kulübü ile kontratını sonlandıran Arjantinli teknik adamın yerine Simeone Inzaghi'nin getirildiği belirtildi. Yaşanan bu gelişme akıllara Yılmaz Vural'ın Gençlerbirliği'nde yaşadığı durumu getirdi. Hatırlanacağı üzere tecrübeli teknik adam başkent temsilcisiyle anlaştıktan 6 gün sonra görevinden ayrılmıştı. Ancak buradaki durum yönetimin teknik adamla ilgili kararı gereği yaşanmıştı.



  • Marcelo Bielsa 2014-2015 sezonunda Marsilya'da görev yapmıştı. Kulüple yaşadığı transfer tartışmaları yüzünden takımdan ayrılan Arjantinli teknik adam, 10 milyon euroya transfer edilen Doria'yı oynatmayarak yönetime tepkisini göstermişti.





#Marcelo Bielsa
#Lazio
#Inzaghi
8 years ago