|

'Bruno Alves Cagliari'yle 3 yıllığına anlaştı' iddiası

Bruno Alves’in İtalya Serie A takımlarından Cagliari ile anlaştığı iddia edildi. İtalya basınında çıkan haberlere göre Bruno Alves, euro 2016 sonrasında Cagliari ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yeni Şafak
13:41 - 5/06/2016 Pazar
Güncelleme: 14:20 - 5/06/2016 Pazar
Diğer
Diego Ribas, Raul Meireles ve Bruno Alves...
Diego Ribas, Raul Meireles ve Bruno Alves...

Fenerbahçe'nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves'in yarın İtalya Serie A takımlarından Cagliari ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.



Fenerbahçe ile olan sözleşmesi haziran ayı sonunda sona erecek olan Bruno Aves, Sporcope'un haberine göre anlaşmanın sağlanması durumunda bedelsiz olarak Cagliari'nin yolunu tutmuş olacak. İtalya basınında çıkan haberlere göre 34 yaşındaki futbolcu Cagliari'den Fenerbahçe'ye göre daha az para kazanacak olmasına rağmen Serie A'da forma giyebilmek adına bu ücreti kabul etti. Cagliari, geçtiğimiz sezon Serie B'de şampiyon olarak Serie A'ya yükselmişti.



Gökhan Gönül ve Mehmet Topal belirsizliği

Fenerbahçe'de Alves konusunda bu gelişmeler yaşanırken sözleşmeleri biten diğer futbolcular Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile ilgili belirsizlik sürüyor. İki oyuncuya da teklif yaptıklarını belirten Yıldırım, istenilen rakamlarla yaptıkları teklif arasında uçurum olduğunu doğruladı.



Gökhan Gönül için en fazla 2 milyon 250 bin Euro teklif ettik. Onlar da aşağıya inmediler. Anlaşamadık. diyen başkan Yıldırım, Mehmet Topal, 4 senelik anlaşma istedi. Yüksek ücretler istiyor. Bu istekleri devam ederse sözleşme yenilemeyeceğiz. Anlaşamazsak ikisine de teşekkür ederim. ifadelerini kullandı.











#Fenerbahçe
#Bruno Alves
#Cagliari
8 yıl önce