|

Cüneyt Çakır'ın kararları tartışma çıkardı

Kayserispor'un Galatasaray'la oynadığı karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır verdiği kararlarla yine gündem oldu. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede ise ilginç bir söylemde bulundu.

Yeni Şafak
21:11 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 22:18 - 22/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Cüneyt Çakır.
Cüneyt Çakır.

Galatasaray'ın Kayserispor'la karşılaştığı karşılaşmada mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır, tartışılan kararlara imza attı.

Galatasaray'ın ilk attığı gol ve Umut Bulut'un yerde kaldığı pozisyon için Çakır'a sert eleştirilerde bulunan Kayserisporlu futbolculara eski hakem Deniz Çoban da destek verdi. Çoban, sarı kırmızılıların attığı ilk golde ofsayt olduğunu belirtti.

İşte tartışmaya sebep olan pozisyonlar;


Rıdvan Dilmen'den Çakır'a tepki

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Galatasaray maçının ilk yarısını değerlendirirken Cüneyt Çakır'ın kararlarını ve tavrını eleştirdi. İşte Dilmen'in açıklamaları;

  • "İlk golün ofsayt olduğunu söylememiz lazım. Gomis gollerini Eren Derdiyok attı. Gölge etme başka ihsan istemem. Cüneyt Çakır, karışma şu maça, ne güzel oynuyor adamlar. Umut'a yapılan faule sarı kart göstermesi lazım. Pozisyon faul ama kırmızı değil. Avantaja oynatıyor, sarı kart gösterecek falan göstermiyor. Biz futbol konuşmak istiyoruz. Dün aynı, bugün aynı.

    Hakemler 2. yarıda %51-55 arasında Kayserispor'a izin verdi. İlk yarıda tamamen Galatasaray, 2. yarıda Kayseri. Cüneyt Çakır'ı çok severim ama iyi yönettiği 3 maç bulamam."

#Kayserispor
#Galatasaray
#Cüneyt Çakır
6 yıl önce